All you can Eat restaurant Wageningen - Onbeperkt genieten op zijn best

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Wageningen? Alle Nederlanders zijn gek van All you can eat restaurants. Je kunt er voor één vaste prijs bijna alles eten dat er te eten is. All you can Eat is zo populair omdat je onbeperkt kunt genieten van het lekkere eten. Hieronder staat een lijst opgenomen met suggesties om heerlijk All you can Eat te dineren in een restaurant in Wageningen. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Wageningen
All you can Eat Wageningen

All you can Eat eten Wageningen 2019

Lekker uit eten in mei ? Wageningen kent een paar All you can Eat eetgelegenheden. En er zijn minimaal drie gelegenheden in Wageningen die een All you can Eat arrangement verzorgen.

Over All you can Eat ervaringen in Wageningen

Hieronder enkele actuele beoordelingen van één van de All you can Eat restaurants in Wageningen. Deze reacties ontvingen we over restaurant Zout & Peper (beoordeling: 8.7) in Wageningen:

 • (Cijfer: 10) Was een gok, nog nooit geweest, maar was perfect avondje voor onze eetclub!
 • (Cijfer: 7.9) Was heel gezellig en ieder deed zijn best. Nagerecht koffiemouse was te vast.
 • (Cijfer: 9.8) Ik laat normaal nooit recensies achter maar voor dit restaurant maak ik graag een uitzondering. Mijn vriend en ik hebben een fantastische avond gehad. Het all-you-can-eat principe is erg geslaagd, terwijl dit totaal geen afbreuk doet aan de kwaliteit. Elk gerechtje was een feestje, zowel qua smaak als qua opmaak. Wij hebben de hele avond zitten tafelen. Ondanks dat het best druk was op deze vrijdagavond, kwamen de gerechtjes in een goed tempo. Ook de wijn smaakte erg goed. We hadden graag zaterdag terug willen komen, maar helaas was het al volgeboekt Jammer genoeg wonen we niet in de buurt, anders hadden we een restaurant gevonden waar we elke week wel zouden willen eten!
 • (Cijfer: 10) We hebben met zijn vieren er gegeten en dat was TOP. Bediening was heel vriendelijk en legde ons alles goed uit. . Komen er zeker een keertje terug.
 • (Cijfer: 9.1) Weer heel lekker gegeten. Echt een aanrader.
 • (Cijfer: 9) Voor de zesde keer hier gegeten. Het was weer fantastisch. Omdat het mooi weer was, hebben we lekker buiten kunnen eten op een gezellig binnenplaatsje.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Wageningen? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten is meer dan ongelimiteerd eten

Maar het gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten buffets te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende soorten sushi. Vaak kiezen restaurants ervoor om de luxe sushi tegen een meerprijs op het menu te zetten. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het all you can eat concept vaak al meer dan voldoende te selecteren. Vaak is ook een selectie van dessertmogelijkheden bij de prijs in.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als een buffet. Van soepen en salades tot vleesen groentegerechten. Vaak hebben de buffetrestaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals Chinees of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. Dit spreekt voor zich. De echte vleesliefhebber kan er terecht om voor een bepaald bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als ze op kunnen. Vaak kan men kiezen uit diverse soorten saus.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten met een marinade die je zelf uitkiest. De marinade varieert van totaal niet pittig tot heel pittig. Binnen een minuut heb je je menu gaar op je eigen bord liggen. Ook hier geldt: je mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wenst.

All you can Eat Wageningen

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Wageningen. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Watami
  Stadsbrink 2
  6701 AL Wageningen
 • Asia Plaza
  Hoevestein 217
  6708 AJ Wageningen
 • Alexandros
  Spelstraat 1
  6707 ER Wageningen
 • Zout & Peper
  5 Mei Plein 13
  6701 DW Wageningen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Wageningen op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Wageningen? Op onderstaande kaart van Wageningen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Wageningen

HEERLIJK10Daagse bijna van start
Morgen begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer. Tot en met 29 mei lunchen deelnemers voor 22,50 euro en dineren zij voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor tien euro extra eet men zelfs op  ...
bron: www.derestaurantkrant.nl
Is het eten op de campus oké?
Het gaat om de kantines in Forum, Orion en de Leeuwenborch plus het Restaurant van de Toekomst. Twee studenten en twee medewerkers nuttigen lunches van diverse stamenstelling en geven daar cijfers voor. Wetenschappelijk gezien een hele kleine  ...
bron: resource.wageningenur.nl
Robuust in Wageningen: en nu naar de moestuin
Het restaurant is ingericht door iemand die niet houdt van tierelantijntjes. Grijze tinten op de muren, houten tafels, makkelijke muziek, glazen lampen en geen overbodige dingen op tafel. Niet robuust, zoals de naam doet vermoeden. De naam 'eenvoud ...
bron: www.gelderlander.nl
'Moon and Mars veggies' getting ready for you
What, for instance, will they eat ? Agricultural researchers at a Dutch university say they are taking the first steps towards providing an answer. They are growing vegetables in soils similar to those found on the Moon and Mars, looking for ways of ...
bron: gulfnews.com
Fletcher neemt drie bekende Gelderse hotels over
WAGENINGEN - Drie bekende Gelderse hotels van de Jaap Venendaal Groep worden per woensdag 1 juni overgenomen door Fletcher Hotels. Het gaat om hotel De Wageningsche Berg in Wageningen , Landgoed Avegoor in Ellecom en Hotel- Restaurant   ...
bron: www.gelderlander.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant