All you can Eat restaurant Utrecht - Geniet van All you can Eat

Zoeken naar goede All you can Eat restaurants in Utrecht? Bijna alle Nederlanders zijn gek van All you can eat eetgelegenheden. Je kunt er voor één vaste prijs bijna alles onbeperkt eten dat er te eten is. All you can Eat is zo populair omdat je altijd genoeg hebt. Hieronder staat een lijst opgenomen van ideeen om echt All you can Eat te dineren in een restaurant in Utrecht of omgeving. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Utrecht
All you can Eat Utrecht

All you can Eat eten in Utrecht 2019

Utrecht zijn meerdere plaatsen waar je prima All you can Eat kunt eten. En er zijn minimaal zeven restaurants in Utrecht die een All you can Eat menu aanbieden.

Over All you can Eat restaurants in Utrecht

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de All you can Eat restaurants in Utrecht. Dit zeggen mensen over restaurant Sushi Today (gemiddelde beoordeling: 7.6) in Utrecht:

 • (Cijfer: 10) Wij komen hier al jaren! Heerlijk eten, vriendelijke bediening en ondanks dat het een drukke volle tent is, zit je er nog best lekker.
 • (Cijfer: 9.4) Ik heb meerdere keren gegeten bij Sushitoday. Ik vond het heerlijk. Er is ontzettend veel keus uit diverse gerechten. Je mag 5 rondes 5 gerechten kiezen, maar ondanks dat ik met een paar flinke eters ben gekomen, haalden wij ronde 3 maar. De bediening is erg vriendelijk. Met name Rafael verdient een pluim met zijn eeuwige glimlach. Laatst heb ik een blik in de keuken kunnen werpen en toen zag ik dat alle sushi vers bereid werd. En dan de prijs. Deze is voor wat je krijgt echt laag. Zijn er dan ook nog negatieve dingen te melden. Ja wanneer je op een plek wat achteraf zit kunnen ze je nog welleens vergeten. Een opmerking hierover bij de bediening loste dit probleem direct op. We hebben ook getimed hoelang het duurt voordat het eerste gerecht na het ophalen van de kaart duurt. Binnen 2 minuten hadden we de eerste gerechtjes al binnen. Binnen 10 minuten stond alles op tafel. Kortom een echte aanrader. Je kunt overigens parkeren onder de galgenwaard. Bij het afrekenen krijg je van hun een uitrij kaart.
 • (Cijfer: 9.2) Ik heb bij veel sushi tenten gegeten in mijn leven maar dit is echt de beste waar ik ooit ben geweest. De service is top, het eten is zalig en het dessert buffet is een echte topper om mee af te sluiten. Zeker een aanrader als je in Utrecht uit eten gaat!!
 • (Cijfer: 9) Bij verschillende sushi restaurants gegeten. Dit restaurant springt er met kop en schouders bovenuit. Grote keuze en wat vooral opvalt is de snelle bediening. Enige minpuntje, ik miste de jacobschelpen maar voor de rest een top tent waar u zeker heen kunt gaan.
 • (Cijfer: 8.7) Kwaliteit en smaak van het eten was perfect. Bediening snel, maar een beetje onpersoonlijk. Is overigens niet gek in een concept als deze. Sfeer moet je zelf maken!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Utrecht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen grenzeloos eten

Maar het gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten buffets te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn assortimenten sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al ruim voldoende uit te kiezen.
 • All you can eat: buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Vaak hebben de buffetrestaurants nog een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om voor een bepaald bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen tussen uiteenlopende soorten saus.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het bekendste arrangement 'all you can eat'. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een buffet op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw eten met een marinade die je zelf uitkiest. De marinade varieert vaak van totaal niet pittig tot heel erg scherp. Daarnaast is vaak nog een buffetafdeling waar bijvoorbeeld patat opgeschept kan worden.

All you can Eat eten Utrecht

Er zijn diverse All you can Eat restaurants in Utrecht. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Mister Shi
  Amerongseberg 89
  3524 LN Utrecht
 • Zinnia
  Koeriersterlaan 101
  3526 ZC Utrecht
 • Takumi
  Proostwetering 80P
  3543 AJ Utrecht
 • Hasekura
  Veilinghavenkade 115-127
  3521 AT Utrecht
 • Suzi
  Kroonstraat 15
  3511 RC Utrecht
 • La Cubanita
  Oudkerkhof 44
  3512 GL Utrecht
 • Djakarta
  Lucasbolwerk 19
  3512 EH Utrecht
 • Sushi Today
  Herculesplein 373a
  3584 AA Utrecht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Utrecht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Utrecht? Op onderstaande kaart van Utrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Utrecht

Eerste virtual reality restaurant in Nederland
In restaurant WT Urban Café & Kitchen in Utrecht vindt op 23 mei de eerste virtual reality restaurant avond in Nederland plaats. Met een speciaal menu gekoppeld aan verschillende virtual reality ervaringen wordt een bijzondere avond gecreëerd.
bron: www.missethoreca.nl
Every Minute You Spend Riding A Bike Increases Your Lifespan By One Minute
Virtually every scientific study of what makes us healthy is just a complicated way of saying one of two things that we all already know: (1) don't eat much junk food and (2) get your heart beating for a little bit each day, the more the better. Maybe ...
bron: cleantechnica.com
Hostelketen Stayokay gaat in augustus open aan de Neude
“In Amsterdam en Den Haag hebben we bijvoorbeeld al een paar grote hostels, maar Utrecht leent zich daar ook uitstekend voor. Veel backpackers en studenten, maar ook ... We zijn ook geen restaurant . Hooguit eten onze gasten een keer bij ons, maar je ...
bron: www.nu.nl
Besmettelijk norovirus in zorgcentrum Zeist
In het zorgcentrum, dat deel uitmaakt van Charim, zijn tijdelijke maatregelen getroffen, sinds met Pinksteren het virus uitbrak. Het restaurant , waar de 79 bewoners eten, is gesloten. Alle bewoners krijgen hun maaltijden voorlopig op de kamer. De met ...
bron: www.ad.nl
Can You Lose Weight On the Mindfulness Diet?
Eating is no different. Humans, however, are masters of distraction—which is how our screens became our loyalest dining companions. But they can get in the way of a healthy diet and a healthy weight in ways you may not realize. Researchers in the fast ...
bron: news.health.com
Vind uw All you can Eat Restaurant