All you can Eat restaurant Tilburg

Zoeken naar de betere All you can Eat restaurants in Tilburg? Alle Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat eetgelegenheden. Men kan er voor één vaste prijs (bijna) alles eten dat er te eten valt. All you can Eat is populair omdat je onbeperkt kunt genieten. Hieronder staat een lijst opgenomen van tips om heerlijk All you can Eat te genieten in een All you can Eat restaurant in Tilburg. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Tilburg
All you can Eat Tilburg

All you can Eat eten in Tilburg 2018

Tilburg zijn vele All you can Eat eetgelegenheden. En er zijn minstens tien gelegenheden die een All you can Eat optie aanbieden.

Over All you can Eat ervaringen in Tilburg

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Tilburg. Deze reacties ontvingen we over restaurant Asian Boulevard | Kimchi Boulevard (gemiddelde beoordeling: 8.3) in Tilburg:

 • (Cijfer: 8.5) Kimchi is een Koreaans restaurant. Het eten is een combinatie van de warme gerechten (uit een Sushi restaurant) en zelf in de tafel grillen van vlees en groenten voor op een slablad. Het ontvangst is hartelijk en de uitleg duidelijk en helder. Personeel is vriendelijk, hard werkend en erg nauwgezet op afhalen van gebruikte bakjes, hygiëne. Prijs van het eten is redelijk, de drankjes zijn gewoon te duur.
 • (Cijfer: 8.9) Wat een leuke ervaring was dit! Zelf grillen van je vlees/vis/groenten aan tafel en dan een wrap maken met een slablad en allerlei sausjes en bijgerechtjes. Hartstikke leuk om te doen. Beetje kletsen, weer wat nieuws uitzoeken om te grillen en als hapje tussendoor. Heerlijk gegeten. Smaken waren apart en lekker. Pittig is soms ook echt pittig. Authentiek? Leek mij wel. Heb dit veel in Azië gegeten en het feit dat er nu meer Aziaten dan Nederlanders zaten te eten zegt mij genoeg. Vaker Koreaans gegeten in Rotterdam, maar dit was veel beter. Lekkerder, verzorgder en de bibimbap krijgt hier tenminste nog echt een krokant korstje. Zeker voor herhaling vatbaar, kom er graag 35 kilometer voor omrijden!
 • (Cijfer: 10) Een aanrader voor mensen die van leker eten houden. Goede service en super eten. Aanwinst voor Tilburg.
 • (Cijfer: 9) Verrassend lekker gegeten, goede prijs/kwaliteit verhouding.
 • (Cijfer: 7.6) Heerlijk gegeten, maar het met je handen eten is even wennen. Het bakken aan tafel van het vlees vonden wij ietsje minder. Het had ook tot gevolg dat het erg warm was.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Tilburg? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbegrensd eten

Als men een All you can Eat diner hoort, denken de meeste mensen het eerst aan ongelimiteerd eten. Maar All you can Eat gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de hoeveelheid, maar juist ook om de smaak.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende typen sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het all you can eat menu vaak al ruim voldoende te selecteren. In veel gevallen is ook een aantal nagerechten bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Van soepen tot vleesen groentegerechten. Soms hebben deze restaurants nog een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om net zoveel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het beroemdste type 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een schaal op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw eten met een saus naar keuze. De marinade varieert van totaal niet scherp tot heel scherp. Daarnaast is vaak nog een aparte afdeling waar bijvoorbeeld Chinees eten en patat opgeschept kan worden.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die vaak in gangen aangeboden worden. Eerst komt er een ronde met koude snacks, daarna komt een ronde met warme snacks. Daarna mag men zelf van de kaart kiezen wat je wilt. Soms zijn er extra gerechten beschikbaar waarvoor achteraf een kleine meerprijs betaalt dient te worden.

All you can Eat Tilburg

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Tilburg. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Enjoii
  NS Plein 38
  5014 DC Tilburg
 • Asian Boulevard | Sushi Boulevard
  Curlingstraat 1-7
  5022 DZ Tilburg
 • Cafe Karel
  Heuvel 24
  5038 CP Tilburg
 • Royal Palace
  Huibevendreef 20
  5043 EW Tilburg
 • Sushi Koi
  Heuvelring 126
  5038 CL Tilburg
 • La Cubanita
  Telegraafstraat 1
  5038 BL Tilburg
 • Viva Las Tapas
  Heuvel 24
  5038 CP Tilburg
 • Grill-ig
  Heuvel 18
  5038 CN Tilburg
 • Mo-Jo
  Heuvelring 90
  5038 CL Tilburg
 • SHINZO
  Piushaven 17
  5017 AN Tilburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Tilburg op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Tilburg? Op onderstaande kaart van Tilburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Tilburg

'Sushi bij Sumo Breda en Asian Boulevard Tilburg niet vers en vol bacteriën'
BREDA/ TILBURG - Sushirestaurants zijn razend populair, met name in de grote Brabantse steden. Maar de Japanse vis is niet altijd vers en hygiënisch, blijkt uit een test van de Consumentenbond. Sumo in Breda en de Asian Boulevard in Tilburg komen niet  ...
bron: www.omroepbrabant.nl
Een culinaire wereldreis door Tilburg
Voor het Japanse all - you - can - eat Sushi concept zit je bij SHINZO in de Piushaven zeker goed. Ze hebben dit jaar niet voor niets de IENS-Topper prijs gewonnen. Andere restaurants in de eeuwenoude Japanse stijlen zijn Otori en Jade. Voor de Indische Babi  ...
bron: tilburg.com
Jubileum menu bij Restaurant Auberge du Bonheur
Ter gelegenheid van het 30-jarig bestaan van Restaurant Auberge du Bonheur hebben zij elke 30ste van de maand een speciaal jubileum menu. De eerste mogelijkheid voor dit speciale menu is op 30 mei.
bron: tilburg.com
All-you-can kermis: horecavondst moet Rotterdamse kermis redden
Als all - you - can - eat kan, waarom zou dat op kermissen niet kunnen", vraagt hij zich af. Volgens hem ...
bron: www.rtlnieuws.nl
Mo-Jo gekozen tot beste sushi restaurant van Tilburg
Mo-Jo is één van Tilburg's jongste restaurants (eind 2015), maar heeft zich binnen korte tijd ontpopt tot een van de meest vaste waardes van Tilburg . Volgens Hu heeft dat te maken met een paar onderscheidende elementen: "Je wint sowieso alles met het  ...
bron: www.dichtbij.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant