All you can Eat restaurant Spijkenisse - De onbeperkte keuken in Nederland

Zoeken naar All you can Eat genieten in Spijkenisse? Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat restaurants. Ee´n ding is hetzelfde: Je kunt er voor één vast bedrag (vrijwel) alles eten dat er te eten is. All you can Eat is populair omdat je onbeperkt kunt genieten. Op deze pagina vind je een overzicht met ideeen om echt All you can Eat te dineren in Spijkenisse. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Spijkenisse
All you can Eat Spijkenisse

All you can Eat eten in Spijkenisse 2019

In Spijkenisse zijn enkele plekken waar je prima All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan vier plekken die een All you can Eat optie verzorgen.

Over All you can Eat restaurants in Spijkenisse

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Spijkenisse. Deze reacties ontvingen we over restaurant Amami (gemiddelde beoordeling: 8.3) in Spijkenisse:

 • (Cijfer: 9.2) We komen er altijd tijdens de drukste tijd en dag, maar de service is altijd goed en het eten is echt goddelijk. Het is ook zeer betaalbaar, we zijn met zijn 2en altijd rond de 60 euro kwijt en dan zitten we bomvol en zijn we volledig voldaan op elk niveau.
 • (Cijfer: 8.2) Eten was weer erg lekker! Soms lagen er ineens extra dingen op de bordjes die niet besteld waren. Enige minpuntje is dat de bordjes al worden weggehaald voor ze goed en wel leeg zijn. Ze kunnen ook even wachten tot er meerder bordjes leeg zijn of je zelfs klaar bent met de ronde. Verder alles in orde.
 • (Cijfer: 6.9) Mijn ervaring is dat het eten oke was. Maar de bediening vond ik erg sloom er liepen wat nieuwe bij en dat was sloom. Voor de damens een 8 maar de heren sorry horen niet daar thuis.
 • (Cijfer: 9.7) Ons favoriete restaurant! Ik kan aanraden om voor de all you can eat lunch te gaan. Het is goedkoper en ook een stuk rustiger in het restaurant dan (ik hou zelf niet zo van drukte). Je kunt alleen niet alle gerechten kiezen, maar er vallen er niet heel veel af. Favoriete gerechten zijn de champignons en courgette. Het ijs na is ook erg goed. De inrichting is erg strak, dat moet je smaak zijn. De bediening is heel erg vriendelijk, je voelt je echt welkom. Wel jammer dat er altijd dezelfde muziek aanstaat, dat gaat op een gegeven moment vervelen. Apart vind ik het wel, dat de afhaalprijzen vrij hoog zijn. Omgerekend is het goedkoper om in het restaurant te gaan eten, en dan ga ik uit van 15 gerechten per persoon, want meer krijg ik bijna nooit op (het maximum is 25). Wij zijn zo verslaafd aan dit eten dat we er soms wel elke week komen! Glutenvrij eten is vrijwel onmogelijk trouwens.
 • (Cijfer: 9) Onze vast stek als we gaan uiteten als we een dagje vrij hebben. Eten is altijd goed en lekker. Personeel is vriendelijk en de eigenaars zijn hele vriendelijke mensen. Ons gaan ze hier nog heel vaak terugzien.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Spijkenisse? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbeperkt eten

Als men over een All you can Eat buffet hoort, denken veel mensen als eerste aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de hoeveelheid, maar juist ook om hoe lekker het is.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel soorten sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het all you can eat concept al ruim voldoende te kiezen.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als het buffet. Van soepen tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de restaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om voor een vast bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen tussen saus.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de populairste categorië 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een buffet op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw eten. De marinade varieert vaak van totaal niet scherp tot heel scherp. Ook hier geldt: een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat eten Spijkenisse

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Spijkenisse. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Amami
  Noordpassage 55
  3201DE Spijkenisse
 • Oude Maas
  Amerstraat 58
  3207 BB Spijkenisse
 • De Beren
  Westkade 51-55
  3201 BC Spijkenisse
 • Watertuin
  Lucebertstraat 28
  3202 SW Spijkenisse
 • Pak Boli
  Groenewoud 2
  3203 AM Spijkenisse

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Spijkenisse op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Spijkenisse? Op onderstaande kaart van Spijkenisse en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Spijkenisse

All You Can Eat bij Japans Restaurant Amami
SPIJKENISSE - Nieuw in het winkelhart van Spijkenisse is het Japanse Restaurant Amami. Het restaurant biedt heerlijk Japans en Oriëntaals eten aan tegen zeer scherpe prijzen. Met het All You Can Eat arrangement kunnen eters genieten van alles wat het  ...
bron: www.dichtbij.nl
Eigenaar restaurant niet vervolgd na brand
Eigenaar restaurant niet vervolgd na brand. Brand Brandweer Fotografie Roald Sekeris. De politie heeft een 37-jarige eigenaar van restaurant LKKR in Spijkenisse aangehouden op verdenking van brandstichting. De zaak werd later geseponeerd.
bron: www.rijnmond.nl
Restaurant Watertuin opent op Woonboulevard Spijkenisse
Watertuin Spijkenisse verwacht 10.000 gasten per week. Het zelfbedieningsrestaurant baseert zich op het all you can eat -principe. Woonboulevard Spijkenisse zegt hiermee in te spelen op de veranderende wensen en het veranderde gedrag van de  ...
bron: www.vastgoedmarkt.nl
Nieuwe VIDB Toto: spelen om de knikkers (en een diner)
Noordwijk krijgt nummer vier Spijkenisse op bezoek. Dan hebben we ook nog de ...
bron: voetbalindebollenstreek.nl
Dutch lawmaker Wilders gaining support amid migrant crisis
SPIJKENISSE , Netherlands (AP) — The Dutch debate on asylum-seekers has come to this: Firebrand lawmaker Geert Wilders handing out self-defense sprays to women fearful of what he describes as "Islamic testosterone bombs" in the wake of the New Year's ...
bron: www.businessinsider.com
Vind uw All you can Eat Restaurant