All you can Eat restaurant Rotterdam

Je bent op zoek naar een goed restaurant in Rotterdam? Vrijwel alle Nederlanders zijn gek van All you can eat restaurants. Je kunt er voor een vast bedrag bijna onbeperkt eten dat er te eten is. All you can Eat valt zo in de smaak omdat je weet waar je aan toe bent. En in Rotterdam kun je wat dat betreft goed terecht. Hieronder vind je een overzicht van tips om overheerlijk All you can Eat te genieten in een All you can Eat restaurant. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Rotterdam
All you can Eat Rotterdam

All you can Eat eten in Rotterdam 2019

In Rotterdam zijn erg veel restaurants waar je All you can Eat kunt eten. Er zijn minstens tien restaurants die een All you can Eat optie verzorgen.

Over All you can Eat dineren in Rotterdam

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Rotterdam.

Deze reacties ontvingen we over restaurant Chung Ching (gemiddelde beoordeling: 8.7) in Rotterdam:

 • (Cijfer: 8.8) Ons lievelings wok restaurant! Het eten is er geweldig. Er is genoeg keuze om te wokken en de sausen maken het helemaal af. Het lekkere van dit restaurant is dat je veel saus bij je wokgerecht krijgt, hierdoor heb je extra smaak. Ook het personeel is vriendelijk! Een aanrader dus!
 • (Cijfer: 8.9) Met de kinderen wezen wokken in Chung Ching, je kan onbeperkt opscheppen wat mij goed uit kwam, want ik ben een zeer grote eter. Naast de wok is er ook een grillplaat. Je kan zelf bij het buffet opscheppen wat je wilt, er zijn onder andere grote garnalen, zalm, biefstuk, varkenshaas... Dit wordt dan voor je gegrild of gewokt. Ondanks de drukte ging het lekker vlot. De bediening en de koks zijn erg vriendelijk. De kinderen keken hun ogen uit bij het mooie grote zeeaquarium in het midden van de zaak. We hebben zeer lekker gegeten en zo veel je wilt voor een zeer redelijke prijs. Een aanrader, we gaan hier zeker vaker naar toe.
 • (Cijfer: 10) Onze stamwok! :) Geweldig wok restaurant, nooit super druk, altijd erg gezellig. Eten is super goed, lekker fruit en genoeg ingredienten om mee te wokken. Personeel is vriendelijk en de kok is een schat!
 • (Cijfer: 8.7) Voor het eerst lekker gegeten in een wok restaurant! Normaal ben ik er niet weg van maar met de kok achter de plaat, werd elk bord een genietertje. Goede keuze van ingredienten en lekker ijs toe.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Rotterdam? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: veel meer dan alleen onbegrensd eten

Als men over een All you can Eat arrangement praat, denken de meeste mensen als eerste aan onbeperkt eten. Maar All you can Eat gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten eten beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel typen sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een extra prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat menu vaak al meer dan voldoende te selecteren. Soms is ook een selectie van dessertmogelijkheden bij de prijs in.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen er naar toe om voor een bepaald bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als ze op kunnen. Vaak kan men kiezen uit diverse soorten marinade.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een schaal op een bord. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht met een saus naar keuze. De marinade varieert van totaal niet scherp tot heel scherp. Binnen enkele minuten heb je je menu kant en klaar op je eigen bordje liggen.

All you can Eat Rotterdam

Er zijn erg veel All you can Eat restaurants in Rotterdam. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • De Beren Boot
  Parkhaven 17 (t/o Euromast)
  3016 GM Rotterdam
 • Mexicano
  Schouwburgplein 11
  3012 CL Rotterdam
 • Chung Ching
  Straatweg 107
  3054 AC Rotterdam
 • Amigo Centrum
  Stadhuisplein 17
  3012 AR Rotterdam
 • Ortam BBQ
  Hillelaan 32
  3072 JD Rotterdam
 • Sushi Qube
  Pompenburg 646
  3011 AX Rotterdam
 • De Beren
  Cor Kieboomplein 511
  3077 MK Rotterdam
 • De Beren
  Karel Doormanstraat 294-296
  3012 GP Rotterdam
 • Zainab Roshni Mahal
  Nieuwe Binnneweg 317
  3021 GH Rotterdam
 • Red Pepper
  Groenendaal 45F
  3011 SM Rotterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Rotterdam op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Rotterdam? Op onderstaande kaart van Rotterdam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Rotterdam

Vijf tips voor een leuk pinksterweekend in Rotterdam
Het is dan wel geen 27 graden meer, maar dat betekent natuurlijk niet dat je het hele pinksterweekend binnen gaat zitten! In Rotterdam is er van alles te doen. Paraplu mee en gaan. Metro Rotterdam geeft je vijf tips. 1. Gare du Nord Food Festival ...
bron: www.metronieuws.nl
Behind the scenes with Tyson Fury
You 'll fit.” Taken aback, my initial reaction was to say I would happily wait. It was, after all , he who had a world heavyweight title fight in a matter of days, not me. It was he who needed space and minimal fuss. What was another hour or so wait to ...
bron: www.boxingnewsonline.net
Restaurants dicht in seniorencomplexen Rotterdam
De restaurants in de seniorencomplexen van Laurens Wonen gaan verdwijnen. Met de komst van de nieuwe Woningwet is het geen taak meer van de verhuurder. Hans Krommenhoek van de bewonerscommissie is al een tijd met de zorgaanbieder om deze  ...
bron: www.hartvannederland.nl
De beste burger van Rotterdam
Onze ligging is niet heel centraal, dus mensen hebben een duwtje in de rug nodig om ons op te zoeken.” De Burger Club is gevestigd aan de Nieuwe Binnenweg. Vanaf 15 mei mag het restaurant het vlonderterras weer neerleggen en opent de zaak ook voor  ...
bron: www.derestaurantkrant.nl
Turkije populair bij vakantiegangers
Hoofdredacteur Can Dundar kan zelfs levenslang in de cel verdwijnen omdat hij aangeklaagd kan worden voor spionage. In mei 2014 publiceerde hij een video waarop te zien zou zijn hoe Turkse inlichtingendiensten een truck met wapens naar Syrië  ...
bron: www.powned.tv
Vind uw All you can Eat Restaurant