All you can Eat restaurant Nijmegen - De onbeperkte keuken in Nederland

Zoeken naar All you can Eat proeven in Nijmegen? Er zijn heel verschillende typen All you can eat restaurants. Men kan er voor één vaste prijs (bijna) alles onbeperkt eten dat geserveerd wordt. All you can Eat valt in de smaak omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. In Nijmegen kun je wat dat betreft goed terecht. Op deze pagina is een lijst opgenomen van tips om heerlijk All you can Eat te dineren in een restaurant in Nijmegen of omgeving. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Nijmegen
All you can Eat Nijmegen

All you can Eat eten Nijmegen 2018

Lekker uit eten in oktober ? In Nijmegen zijn erg veel All you can Eat eetgelegenheden. Er zijn minstens tien plaatsen in Nijmegen die een All you can Eat buffet verzorgen.

Wat zeggen ervaringsdeskundigen over All you can Eat dineren in Nijmegen

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Nijmegen.

Dit wordt gezegd over restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Nijmegen:

 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Nijmegen? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen onbegrensd eten

Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar om hoe lekker het is.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soortenarrangementen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel assortimenten sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat aanbod al meer dan voldoende te selecteren.
 • All you can eat: buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Soms hebben deze restaurants nog een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier terecht om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een kom op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht. De marinade varieert vaak van totaal niet scherp tot heel erg pittig. Binnen enkele minuten heb je je menu gaar op een schoon bord liggen. Ook hier geldt: je mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wenst.

All you can Eat Nijmegen

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Nijmegen. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Happy China
  Harlingerstraat 64
  8701 WS Bolsward
 • De Troubadour
  Westeinde 142
  7711 CR Nieuwleusen
 • Barzza
  Stoofstraat 5-11
  5211 ER Den Bosch
 • Arigato
  Molenstraat 23
  5581 JT Waalre
 • Golden Wok Paleis
  Rijksweg 35
  9422 CC Smilde
 • Wok City
  Venestraat 14
  3861 BX Nijkerk gld
 • De Veldhoek
  Varsselseweg 55
  7255 NR Hengelo gld
 • Amigos
  Kade 6
  4703 GG Roosendaal
 • Eten bij Ziza
  De Guascostraat 14
  6301 CT Valkenburg
 • Asteria
  Volkelseweg 7
  5427 RA Boekel

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Nijmegen op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Nijmegen? Op onderstaande kaart van Nijmegen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nijmegen - Restaurant in het nieuws

Leegstaand Shang Hai Winterswijk wordt sushi-restaurant
WINTERSWIJK - Al 10 jaar staat het Chinees-Indische restaurant Shang Hai op de Markt in Winterswijk leeg. De Rotterdamse eigenaars werken aan een nieuwe opzet: het blijft horeca, maar nu als sushi-restaurant. Het krijgt een opzet met ' all you can eat '  ...
bron: www.gelderlander.nl
Schans in Mook gaat weer open
De tijd van all you can eat is voorbij. Dat zegt Luuk van Neerven uit Nijmegen , 1 van de 5 mensen die het restaurant weer tot leven wekken. Een van hen is de kleinzoon van de oprichter van De Schans in 1956. Op 16 mei staat het markante gebouw er 60  ...
bron: www.gelderlander.nl
Nijmegen heeft er 15 restaurants bij
NIJMEGEN - De Nijmegenaar die uit eten wil, heeft genoeg te kiezen: binnen een straal van 3 kilometer vind je in Nijmegen maar liefst 76 restaurants . Dat zijn er 15 meer dan 5 jaar geleden. Toen had de Nijmegenaar slechts de keuze uit 61 restaurants .
bron: www.gelderlander.nl
Despite complaints, nine in 10 Dutch trains arrive on time
ProRail has put up fences and taken other steps to reduce the number of suicides but 'there is little more we can do,' a spokesman told news agency ANP. The company, which is ... It all adds up and the train reaches its destination 10-15 minutes late ...
bron: www.dutchnews.nl
Leeds United: Botaka is happy to work for his place
United looked first at another winger in Holland, Anthony Limbombe, before signing Botaka but could not negotiate a deal to buy him out of NEC Nijmegen . Limbombe ... “I'm playing with a lot of confidence because I know what I can do,” Botaka said. “I ...
bron: www.yorkshireeveningpost.co.uk
Vind uw All you can Eat Restaurant