All you can Eat restaurant Nieuwegein - Geniet van All you can Eat

Op zoek naar All you can Eat genieten in Nieuwegein? Er zijn diverse soorten All you can eat eetgelegenheden. Men kan er voor een vaste prijs (vrijwel) alles eten dat geserveerd wordt. Meestal behalve het drinken. All you can Eat is zo populair omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. En in Nieuwegein kun je wat dat betreft goed terecht. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info vind je een lijst opgenomen met suggesties om overheerlijk All you can Eat te dineren in een All you can Eat restaurant. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Nieuwegein
All you can Eat Nieuwegein

All you can Eat eten Nieuwegein 2019

Nieuwegein kent een handjevol All you can Eat restaurants. En er zijn minstens vier gelegenheden die een All you can Eat menu aanbieden.

Wat vertellen klanten over All you can Eat ervaringen in Nieuwegein

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Nieuwegein. Deze reacties ontvingen we over restaurant Happy Garden (beoordeling: 9) in Nieuwegein:

 • (Cijfer: 9.9) Een geruststelling na mijn verhuizing naar Nieuwegein. Ik heb de lekkerste chinees in Nieuwegein gevonden! Na vele pogingen bij andere Chinese restaurants in Nieuwegein heeft Happy Garden een plekje veroverd in mijn hart. Gelegen in een dorpje genaamd Vreeswijk met een mooie uitzicht. Bij binnenkomst vriendelijk ontvangen en naar onze tafel begeleid. Lekker huiswijn van Chili genomen en voor de Aziatische tapas gegaan. Leuk die kleine hapjes! Een culinaire reis door Azië...Verschillende smaken, fris, vers en mals. Zeer goede prijs/kwaliteit. Jullie hebben 2 fans erbij, ga zo door!
 • (Cijfer: 8.8) Heerlijk eten, lekker dichtbij en vriendelijk personeel.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Nieuwegein? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen ongelimiteerd eten

Als je over een All you can Eat menu hoort, denken veel mensen als eerste aan onbeperkt veel eten. Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten eten te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn verschillende soorten sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat menu al ruim voldoende keus.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen er naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het populairste arrangement 'all you can eat'. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een bak op een bord. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten. De saus varieert van totaal niet pittig tot heel scherp. Binnen enkele minuten heb je je gerecht gaar op je bordje liggen. Daarnaast is vaak nog een buffetafdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden. Een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wenst.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme snacks die veelal in gangen aangeboden worden. Soms zijn er extra gerechten beschikbaar waarvoor achteraf een klein extra bedrag betaalt dient te worden.

All you can Eat eten Nieuwegein

Er zijn een handjevol All you can Eat restaurants in Nieuwegein. Hieronder noemen we enkele van deze restaurants.

 • La Cubanita
  Stadsplein 2 C
  3431 LZ Nieuwegein
 • Restaurant Goya
  Stadsplein 2e
  3431 LZ Nieuwegein
 • Happy Garden
  Oude Sluis 4
  3433 ZX Nieuwegein
 • Sphinx
  Nedereindseweg 9a
  3438 AA Nieuwegein
 • Far East
  Weverstede 2
  3431 JT Nieuwegein

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Nieuwegein op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Nieuwegein? Op onderstaande kaart van Nieuwegein en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuwegein - Horeca in het nieuws

Restaurant Shizen bekroond met zowel iens topper als Couverts Hotspot 2016
Eten bij Shizen Fusion Sushi & Grill Restaurant is een ware culinaire belevenis. Bij Shizen kun je onbeperkt genieten van de lekkerste gerechtjes. Door het shared- dining -principe en de tapas porties kun je diverse gerechten proeven. En je bent niet ...
bron: www.dichtbij.nl
Goed begin voor nieuw restaurant Shizen
Restaurant Shizen werkt volgens het all you can eat concept. Voor een vast bedrag kun je twee en een half uur net zo veel eten als je wilt. Daar zijn er tegenwoordig meer van maar wat Shizen anders maakt is dat je geen briefje hoeft in te vullen maar ...
bron: www.dichtbij.nl
Nieuwe restaurants in Woerden. Edge, Proeflokaal Bregje en De Hall. En ...
Restaurant Kloosterhoeve in Harmelen is op 24 maart op spectaculaire wijze geopend. Iedereen werd uitgenodigd om het geheel vernieuwde restaurant en de vergaderruimten te komen bewonderen. Het interieur is vernieuwd en het concept is aangepast,  ...
bron: www.dichtbij.nl
Drank in de winkel mag in Nieuwegein
Of een restaurant dat juist iets in de detailhandel wil doen. Tot nu toe staat de Drank- en Horecawet zulke mengvormen van winkel en horeca in de weg, hoewel de gemeente Nieuwegein een oogje dichtknijpt voor de wijnverkoop door de wereldwinkel.
bron: www.ad.nl
Restaurant Sumo; culinaire aanwinst voor Utrecht
Sumo werkt met het All you can eat concept; voor € 25,50 mag je 2,5 uur onbeperkt genieten van de vele Sushi- en Grillspecialiteiten. Op een lijstje kruis je de gerechtjes aan, maximaal 5 per gang per persoon, en die worden dan in een vlot tempo aan je ...
bron: www.dichtbij.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant