All you can Eat restaurant Middelburg - Eet smakelijk!

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Middelburg? Er zijn heel veel verschillende soorten All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding hebben ze gemeen: Je kunt er voor één vast bedrag bijna alles onbeperkt eten dat er te eten is. Meestal uitgezond de dranken. All you can Eat is zo populair omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. En ook in Middelburg kun je wat All you can Eat betreft terecht. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst te vinden van ideeen om echt All you can Eat te eten in een restaurant. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Middelburg
All you can Eat Middelburg

All you can Eat eten in Middelburg 2019

Middelburg kent enkele All you can Eat restaurants. Er zijn meer dan twee gelegenheden die een All you can Eat menu aanbieden.

Klanten over All you can Eat restaurants in Middelburg

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de All you can Eat restaurants in Middelburg.

Deze reacties ontvingen we over restaurant Shangri-La (beoordeling: 8.7) in Middelburg:

 • (Cijfer: 10) Ze zijn er nog. De wokrestaurants waar je je thuis voelt en waar kwaliteit en service voorop staan. Zaterdagavond met een groep gegeten in dit restaurant. Niet super groot restaurant, maar daarom juist gezellig, voldoende keuzes en prima kwaliteit. Het begint al bij aankomst. Personeel neemt jassen aan en bij vertrek worden de jassen weer voor je opgehaald. Het eten is van hoge kwaliteit, vers en wordt aangevuld zodra dit nodig is. Ondanks dat het restaurant vol zat, waren er geen lange wachttijden. Drankjes worden aan tafel geserveerd. Echt een aanrader. Super.
 • (Cijfer: 8.5) Heerlijk gegeten, echt een verrassing! Zeer vriendelijk personeel, hulpvaardig en attent. Eten zag er prima verzorgd uit. Bijvoorbeeld Hollandse garnalen, echt heel veel soorten vis en sushi. Ook qua vlees veel keus. Wat toetjes betreft, ook hier vers fruit, diverse smaken ijs en ook nog gebakjes. Je kunt hier voor een goede prijs je buikje meer dan vol eten en drinken. Een aanrader!
 • (Cijfer: 9) Klein, gezellig, schoon en goede keuken (Chinees, Japans) bij dit all you can eat restaurant (incl drinken en dessert). Lopend buffet, ruime keuze met vriendelijk personeel, gerechten worden regelmatig bijgevuld. Dit restaurantje bevindt zich midden in een woonwijk, navigatie moet geupdate worden, anders kan je nog eens verdwalen. Ik kom gauw terug!
 • (Cijfer: 8.8) Gezellig, netjes en echt onwijs lekker eten.
 • (Cijfer: 8.7) Heerlijk gegeten, ruime keus in vlees en vis. Ze hebben ook een warm buffet en een buffet met voorgerechten en nagerechten. De sushi was ook erg lekker. Het restaurant is niet zo groot maar daardoor ook niet zo massaal. Wij gaan nog wel een keer terug.
 • (Cijfer: 9.7) Mooi modern restaurant met zeer vriendelijk personeel. Al erg spontane ontvangst. Kwaliteit van het eten is prima en alles is schoon en nieuw. We waren op een woensdag in december, hierdoor natuurlijk geen topdrukte waardoor de sfeer wat minder is in dit restaurant met veel ramen. En de ligging is redelijk ver lopen vanaf het centrum. De prijs is daarnaast bijna te laag voor wat je krijgt. Al met al zeker wel een aanrader!!!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Middelburg? Kijk dan eens bij:

All you can Eat is meer dan ongelimiteerd eten

Als je over een All you can Eat optie hoort, denken veel mensen het eerst aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat natuurlijk niet uitsluitend om de hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten menu's in de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al ruim voldoende uit te kiezen. In veel gevallen is ook een aantal dessertmogelijkheden bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als het buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Vaak hebben de buffetrestaurants een specifieke keuken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de beroemdste soort 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een buffet op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw gerecht. De marinade varieert vaak van totaal niet pittig tot heel erg scherp. Binnen enkele minuten heb je jouw menu kant en klaar op je bord liggen. Vaak is nog een aparte buffetafdeling waar bijvoorbeeld Chinees eten en patat opgeschept kan worden.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die meestal in diverse rondes aangeboden worden.

All you can Eat in Middelburg

Er zijn All you can Eat restaurants in Middelburg. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Tafelen
  Podium 31
  4337 WV Middelburg
 • Shangri-La
  Westerscheldeplein 3
  4335 NL Middelburg
 • Indrapoera
  Westerscheldeplein 1
  4335 NL Middelburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Middelburg op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Middelburg? Op onderstaande kaart van Middelburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Middelburg - Horeca in het nieuws

Aanhouding voor inbraak restaurant Middelburg
Een 46-jarige Middelburger is donderdag vrijgelaten nadat hij heeft bekend op 1 mei te hebben ingebroken bij een restaurant aan de Lange Noordstraat in Middelburg . Door: Weekblad De Bode Door: Weekblad De Bode. De politie kent ook de identiteit van  ...
bron: www.nu.nl
Nieuw in Middelburg: Japans Sakura Huis
Gasten betalen een vast bedrag voor het all - you - can - eat -menu en kunnen tweeëneenhalf uur volop genieten. Exclusief drankjes, deze worden apart berekend. Van maandag t/m donderdag betaalt men voor een all - you - can - eat -menu €23,00. In het weekend  ...
bron: www.de-faam.nl
Chinees specialiteitenrestaurant De Postkoets viert 20-jarig jubileum
ROOSENDAAL – Het chinees specialiteitenrestaurant De Postkoets opende in 1995 haar deuren in het prachtige monumentale pand op de Oude Markt in Roosendaal, waar vroeger het postkantoor was gehuisvest. Zodra je door de authentieke draaideur  ...
bron: internetbode.nl
Biograaf Clintons geeft lezing in Middelburg
1 dag, 14 uren geleden Walcheren Aanhouding voor inbraak restaurant Middelburg Een 46-jarige Middelburger is donderdag vrijgelaten nadat hij heeft bekend op 1 mei te hebben ingebroken bij een restaurant aan de Lange Noordstraat in Middelburg.
bron: www.nu.nl
InMiddels klaar voor toeristenseizoen
MIDDELBURG - In het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg is sinds ruim twee maanden InMiddels te vinden. Een koffie & saladebar met winkel, kapsalon, yogastudio, therapie- en workshopruimtes en fotostudio. Een ondernemerscollectief en  ...
bron: www.outofhome-shops.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant