All you can Eat restaurant Middelburg - Eet smakelijk!

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Middelburg? Er zijn heel veel verschillende soorten All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding hebben ze gemeen: Je kunt er voor één vast bedrag bijna alles onbeperkt eten dat er te eten is. Meestal uitgezond de dranken. All you can Eat is zo populair omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. En ook in Middelburg kun je wat All you can Eat betreft terecht. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst te vinden van ideeen om echt All you can Eat te eten in een restaurant. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Middelburg
All you can Eat Middelburg

All you can Eat eten in Middelburg 2019

Middelburg kent enkele All you can Eat restaurants. Er zijn meer dan twee gelegenheden die een All you can Eat menu aanbieden.

Klanten over All you can Eat restaurants in Middelburg

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de All you can Eat restaurants in Middelburg.

Deze reacties ontvingen we over restaurant Shangri-La (beoordeling: 8.7) in Middelburg:

 • (Cijfer: 9) Tijdens ons weekendje Middelburg hier wezen eten. We hebben lekker gegeten hier, vriendelijk personeel, kleinschalig restaurant met een moderne inrichting. Diverse 'standaard' gerechten uit de buffetbakken, tomatensoep, een sushibar en in de koeling liggen kant-en-klare gerechten als oesters, makreel, gerookte zalm, zeekraal. Het wok gedeelte is ook netjes met diverse groentes en vlees/vis om te laten wokken. De vlees/vis keuze voor de bakplaat is ook divers; biefstuk, zalm, speklapjes, enzovoorts. Het nagerecht bestaat uit diverse soorten schepijs, vers fruit en gebak. Kortom, wanneer we weer een keer in de buurt zijn gaan we er weer naar toe.
 • (Cijfer: 7.3) Het was gezellig druk, alleen het bijvullen van de bakken warm buffet was slecht. Nasi op, bediening liep er wel langs, maar deed niets, op navraag ging men kijken. Voor de rest was het goed eten. Maar daarvoor is het wel lekker dat de prijs incl. drinken is. Maar wel vreemd, bier uit tap zit in de prijs, maar alcohol vrij bier niet.
 • (Cijfer: 10) Uitstekend. Personeel super behulpzaam. Service uitstekend. Kwaliteit en variatie van de gerechten ruim voldoende. Ook de interesse in de klant is oprecht. Kortom een aanrader als je van wok en bakplaat houdt en eens lekker wilt tafelen. Restaurant is niet al te groot en daardoor blijft het ook lekker intiem. Wij hebben er twee keer uitstekend gegeten en omdat ik de bami zo heerlijk vond stond er bij vertrek nog een bakje van klaar ook om mee te nemen. Waar vind je dat nog?
 • (Cijfer: 9.3) Lekker eten veel keus soep wat waterig maar de rest was goed. Goede prijs voor all in.
 • (Cijfer: 9.7) Voor ons wat het de eerste keer om er te eten, maar alles heeft zijn eigen smaak. Echt lekker.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Middelburg? Kijk dan eens bij:

All you can Eat is meer dan ongelimiteerd eten

Als je over een All you can Eat optie hoort, denken veel mensen het eerst aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat natuurlijk niet uitsluitend om de hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten menu's in de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al ruim voldoende uit te kiezen. In veel gevallen is ook een aantal dessertmogelijkheden bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als het buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Vaak hebben de buffetrestaurants een specifieke keuken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de beroemdste soort 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een buffet op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw gerecht. De marinade varieert vaak van totaal niet pittig tot heel erg scherp. Binnen enkele minuten heb je jouw menu kant en klaar op je bord liggen. Vaak is nog een aparte buffetafdeling waar bijvoorbeeld Chinees eten en patat opgeschept kan worden.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die meestal in diverse rondes aangeboden worden.

All you can Eat in Middelburg

Er zijn All you can Eat restaurants in Middelburg. Hieronder noemen we een selectie van enkele aanraders.

 • Indrapoera
  Westerscheldeplein 1
  4335 NL Middelburg
 • Shangri-La
  Westerscheldeplein 3
  4335 NL Middelburg
 • Tafelen
  Podium 31
  4337 WV Middelburg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Middelburg op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Middelburg? Op onderstaande kaart van Middelburg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Middelburg - Horeca in het nieuws

Aanhouding voor inbraak restaurant Middelburg
Een 46-jarige Middelburger is donderdag vrijgelaten nadat hij heeft bekend op 1 mei te hebben ingebroken bij een restaurant aan de Lange Noordstraat in Middelburg . Door: Weekblad De Bode Door: Weekblad De Bode. De politie kent ook de identiteit van  ...
bron: www.nu.nl
Nieuw in Middelburg: Japans Sakura Huis
Gasten betalen een vast bedrag voor het all - you - can - eat -menu en kunnen tweeëneenhalf uur volop genieten. Exclusief drankjes, deze worden apart berekend. Van maandag t/m donderdag betaalt men voor een all - you - can - eat -menu €23,00. In het weekend  ...
bron: www.de-faam.nl
Chinees specialiteitenrestaurant De Postkoets viert 20-jarig jubileum
ROOSENDAAL – Het chinees specialiteitenrestaurant De Postkoets opende in 1995 haar deuren in het prachtige monumentale pand op de Oude Markt in Roosendaal, waar vroeger het postkantoor was gehuisvest. Zodra je door de authentieke draaideur  ...
bron: internetbode.nl
Biograaf Clintons geeft lezing in Middelburg
1 dag, 14 uren geleden Walcheren Aanhouding voor inbraak restaurant Middelburg Een 46-jarige Middelburger is donderdag vrijgelaten nadat hij heeft bekend op 1 mei te hebben ingebroken bij een restaurant aan de Lange Noordstraat in Middelburg.
bron: www.nu.nl
InMiddels klaar voor toeristenseizoen
MIDDELBURG - In het centrum van de Zeeuwse hoofdstad Middelburg is sinds ruim twee maanden InMiddels te vinden. Een koffie & saladebar met winkel, kapsalon, yogastudio, therapie- en workshopruimtes en fotostudio. Een ondernemerscollectief en  ...
bron: www.outofhome-shops.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant