All you can Eat restaurant Maastricht - onbeperkt genieten

Je bent op zoek naar All you can Eat genieten in Maastricht? Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat restaurants. Men kan er voor een vaste prijs bijna onbeperkt eten dat geserveerd wordt. Meestal uitgezond dranken. All you can Eat valt zo in de smaak omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info is een lijst te vinden met tips om echt All you can Eat te dineren in Maastricht of omgeving. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Maastricht
All you can Eat Maastricht

All you can Eat eten in Maastricht 2018

Maastricht kent enkele plekken waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. En er zijn minstens vijf plekken in Maastricht die een All you can Eat arrangement verzorgen.

Fijnproevers over All you can Eat restaurants in Maastricht

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Maastricht. Dit zeggen mensen over restaurant Sashimi (gemiddelde beoordeling: 7.5) in Maastricht:

 • (Cijfer: 8.1) Met een all-in formule nog nooit ergens zo lekker gegeten. Zelfs de sushi smaakt er goed, dat heb ik zelden gehad met een all-in formule. De verscheidenheid aan gerechten is geweldig en enkele zijn bijzonder lekker, over het algemeen is het allemaal erg goed qua smaak. Enige minpunt is de bediening, je mag 2.5 uur eten maar die tijd is ook hard nodig om 4 gangen te krijgen geserveerd. Prijs/kwaliteit heb ik zelden zo lekker gehad.
 • (Cijfer: 6.1) Afgelopen zaterdag gegeten bij Sashimi Maastricht. Het eten was prima, uiteraard niet zoals bij een echte Japanner, maar prijs/kwaliteit is erg goed. Leuk ingerichte zaak (wel erg groot en daardoor een beetje een 'vreetschuurgevoel'). Personeel kan beter, we kregen volgens de ober eend terwijl het schnitzel was. Concept is leuk, al mis ik wel een toetje of kopje koffie achteraf. Groot minpunt afgelopen zaterdag: het bier was lauw! Hier melding van gemaakt en we werden bedankt. Was netter geweest de pilsjes van de rekening te halen. Eerlijkheid gebied me wel te zeggen dat het die dag 30 graden was. Maar toch, bier moet wel koud zijn. Wij komen zeker nog een keer eten en hebben een fijne avond gehad. Het is vrijwel onmogelijk om met 'honger' hier weg te gaan, royale porties.
 • (Cijfer: 7.1) Prima. Beperkte keuze. Snelle doorvoer.
 • (Cijfer: 9.3) Ik kom hier zeer regelmatig en het eten is me nog nooit tegengevallen, niet de sushi's en evenmin de warme gerechten. Ik kom wel zelden toe aan de vierde gang.. Er zijn wel een aantal koks en dus is de ene keer de sushi al eens wat dikker gesneden of net iets anders dan de andere keer maar daarom is het ook altijd open. Het is altijd druk dus dat zegt eigenlijk al genoeg. Het personeel is heel behulpzaam, het kan wel zijn dat je bij sommigen engels moet praten maar dat is voor de meesten toch geen probleem.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Maastricht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten is meer dan onbegrensd eten

Als je een All you can Eat buffet hoort, denken de meeste mensen het eerst aan onbegrensd veel eten. Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar ook om de smaak.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten eten in de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept al meer dan voldoende te selecteren.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als het buffet. Van soepen tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants nog een specifieke keuken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier naar toe om voor een vast bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens jouw gerecht. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg pittig.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die meestal in rondes opgediend worden. Eerst een ronde met koude gerechtjes, daarna komt een gang met warme hapjes en daarna mag men zelf van de kaart uitkiezen. Soms zijn er speciale hapjes beschikbaar waarvoor achteraf een klein extra bedrag betaalt dient te worden.

All you can Eat in Maastricht

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Maastricht. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Grand Café Geusseltbad
  Discusworp 6
  6225 XP Maastricht
 • Tokyoto
  Kesselskade 62
  6211 EN Maastricht
 • Lotus
  Brusselsepoort 2
  6216 CE Maastricht
 • La Cubanita
  Achter Het Vleeshuis 13
  6211 GR Maastricht
 • Sashimi
  Helmstraat 8
  6211 TA Maastricht
 • Kaishu
  Jodenstraat 26
  6211 ER Maastricht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Maastricht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Maastricht? Op onderstaande kaart van Maastricht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Maastricht

Meat Hunger Is Real for Some People, But You're Probably Not One of Them
But the foods some of the volunteers could eat were all low in protein but high in fat and carbohydrates, while a second group was fed a high-protein diet (low in fat and carbohydrates). ... When Margriet Westerterp-Plantenga of Maastricht University ...
bron: www.huffingtonpost.com
The future of meat lies in a $325000 lab-grown burger
Bill Maher, comedian and host of an HBO talk show bearing his name, wrote, “If you care about the planet, it's actually better to eat a salad in a Hummer than a cheeseburger in a Prius.” James McWilliams, in an ... All animals have stem cells living in ...
bron: qz.com
The Fuss About the UK Government's EU Referendum Booklet
It has had an opt-out since the Maastricht Treaty was signed in 1992, and the UK has cross-party support to remain outside the euro zone. ... For example, mobile phone operators such as Vodafone, with its EuroTraveller Plus package, have already ...
bron: www.fairobserver.com
Hostelketen Stayokay gaat in augustus open aan de Neude
“In Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Maastricht en Den Haag hebben we bijvoorbeeld al grote hostels, maar Utrecht leent zich daar ook uitstekend voor. ... De bar en het restaurant zijn voor iedereen toegankelijk, van Utrechter tot internationale gast.”  ...
bron: www.duic.nl
Met Neos naar Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht
Daarna kregen we in het restaurant van het kasteel een uitgebreide broodmaaltijd met soep, beleg en een streekgerecht. Omdat het weer ook zo schitterend meeviel konden we niet anders dan de dag af te sluiten met een gezellige babbel op het terras.
bron: www.hbvl.be
Vind uw All you can Eat Restaurant