All you can Eat restaurant Maastricht - onbeperkt genieten

Je bent op zoek naar All you can Eat genieten in Maastricht? Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat restaurants. Men kan er voor een vaste prijs bijna onbeperkt eten dat geserveerd wordt. Meestal uitgezond dranken. All you can Eat valt zo in de smaak omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info is een lijst te vinden met tips om echt All you can Eat te dineren in Maastricht of omgeving. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Maastricht
All you can Eat Maastricht

All you can Eat eten in Maastricht 2019

Maastricht kent enkele plekken waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. En er zijn minstens vijf plekken in Maastricht die een All you can Eat arrangement verzorgen.

Fijnproevers over All you can Eat restaurants in Maastricht

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Maastricht. Dit zeggen mensen over restaurant Sashimi (gemiddelde beoordeling: 7.5) in Maastricht:

 • (Cijfer: 10) Gisteren bij Sashimi gegeten. Van te voren een tafeltje bij het raam gereserveerd. Bij aankomst was dit keurig geregeld. Zaak ziet er sfeervol en gezellig uit. Personeel is erg vriendelijk en niets is teveel. De sushi is vers en erg lekker. De warme gerechten zijn echt super vers en mals. We gaan regelmatig sushi eten in het midden van het land en vinden Sushimi echt een aanrader. Jammer dat we hier voor naar Maastricht moeten. Echt een aanrader dus. Bedankt voor de gastvrijheid 👍
 • (Cijfer: 7.9) Lekker gegeten, vriendelijke bediening.
 • (Cijfer: 10) Super lekker en heel vriendelijk!
 • (Cijfer: 9.5) Keurige bediening: verzorgd, snel en vriendelijk. Mijn vrouw en ik hadden voor lunch gereserveerd, waardoor het minder druk was dan op avonden dat ik er gegeten heb. Het eten was lekker en werd warm opgediend. Het was prima genieten op zo'n midweekse middag!
 • (Cijfer: 8.3) Het eten is absoluut lekker! Daar kan geen kwalijk woord over gezegd worden. Ook de ambiance is aangenaam. Maar ondanks dat de bediening hard werkt, komen bestelde gerechten vaak niet aan. Bij elke ronde is er wel iets dat niet geleverd wordt. Met een totaal van vijf rondes die je bestellen kunt, is dat natuurlijk praktisch op te lossen door iets wat bij een eerdere ronde achtergebleven is nogmaals te bestellen. Maar het is gewoon niet juist. Kennelijk zal toch iets in het bestel- en keukenproces veranderd moeten worden.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Maastricht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten is meer dan onbegrensd eten

Als je een All you can Eat buffet hoort, denken de meeste mensen het eerst aan onbegrensd veel eten. Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar ook om de smaak.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten eten in de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept al meer dan voldoende te selecteren.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als het buffet. Van soepen tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants nog een specifieke keuken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier naar toe om voor een vast bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens jouw gerecht. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg pittig.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die meestal in rondes opgediend worden. Eerst een ronde met koude gerechtjes, daarna komt een gang met warme hapjes en daarna mag men zelf van de kaart uitkiezen. Soms zijn er speciale hapjes beschikbaar waarvoor achteraf een klein extra bedrag betaalt dient te worden.

All you can Eat in Maastricht

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Maastricht. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Lotus
  Brusselsepoort 2
  6216 CE Maastricht
 • La Cubanita
  Achter Het Vleeshuis 13
  6211 GR Maastricht
 • Kaishu
  Jodenstraat 26
  6211 ER Maastricht
 • Tokyoto
  Kesselskade 62
  6211 EN Maastricht
 • Grand Café Geusseltbad
  Discusworp 6
  6225 XP Maastricht
 • Sashimi
  Helmstraat 8
  6211 TA Maastricht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Maastricht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Maastricht? Op onderstaande kaart van Maastricht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Maastricht

Meat Hunger Is Real for Some People, But You're Probably Not One of Them
But the foods some of the volunteers could eat were all low in protein but high in fat and carbohydrates, while a second group was fed a high-protein diet (low in fat and carbohydrates). ... When Margriet Westerterp-Plantenga of Maastricht University ...
bron: www.huffingtonpost.com
The future of meat lies in a $325000 lab-grown burger
Bill Maher, comedian and host of an HBO talk show bearing his name, wrote, “If you care about the planet, it's actually better to eat a salad in a Hummer than a cheeseburger in a Prius.” James McWilliams, in an ... All animals have stem cells living in ...
bron: qz.com
The Fuss About the UK Government's EU Referendum Booklet
It has had an opt-out since the Maastricht Treaty was signed in 1992, and the UK has cross-party support to remain outside the euro zone. ... For example, mobile phone operators such as Vodafone, with its EuroTraveller Plus package, have already ...
bron: www.fairobserver.com
Hostelketen Stayokay gaat in augustus open aan de Neude
“In Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Maastricht en Den Haag hebben we bijvoorbeeld al grote hostels, maar Utrecht leent zich daar ook uitstekend voor. ... De bar en het restaurant zijn voor iedereen toegankelijk, van Utrechter tot internationale gast.”  ...
bron: www.duic.nl
Met Neos naar Buitenplaats Vaeshartelt in Maastricht
Daarna kregen we in het restaurant van het kasteel een uitgebreide broodmaaltijd met soep, beleg en een streekgerecht. Omdat het weer ook zo schitterend meeviel konden we niet anders dan de dag af te sluiten met een gezellige babbel op het terras.
bron: www.hbvl.be
Vind uw All you can Eat Restaurant