All you can Eat restaurant Lelystad - Heerlijk eten

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Lelystad? Er zijn veel diverse soorten All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor één vast bedrag bijna alles eten dat er is. All you can Eat valt in de smaak omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. In Lelystad kun je goed terecht. Hier vind je een lijst te vinden met ideeen om echt All you can Eat te dineren in een restaurant in Lelystad of omgeving. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Lelystad
All you can Eat Lelystad

All you can Eat eten Lelystad 2019

Heerlijk uit eten in juni ? Lelystad zijn een handjevol All you can Eat restaurants. Er zijn minimaal vijf plaatsen in Lelystad die een All you can Eat menu aanbieden.

Klanten over All you can Eat ervaringen in Lelystad

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Lelystad. Deze reacties ontvingen we over restaurant Tasty Wok (gemiddelde beoordeling: 8) in Lelystad:

 • (Cijfer: 9) Heerlijk gegeten samen met mijn vriendin. Lekker veel keus!
 • (Cijfer: 10) İk ben vandaag bij tasty wok geweest en het was ge-wel-dig! Het eten was echt lekker en de kwaliteit van alles was super! Ruim buffet, heel veel lekkere toetjes, grill, wok en de chocoladefonteinen waren super lekker. Alles was vers! Het is zeker een aanrader!
 • (Cijfer: 9.2) Gisteren voor het eerst hier gegeten na de tip van een vriendin. Ik lust geen Chinees maar hier kon je ook veel andere dingen eten werd gezegd. Dus toch maar eens proberen. Ik zat echt helemaal vol. Er was zo veel en het was allemaal zo lekker. Voor alles was er heel veel keuze. De ruimte was echt heel groot, het was niet dat je bij je buurvrouw op schoot zat. En je bord werd snel weggehaald als het leeg was. Dit deden ze door middel van met een karretje te lopen, hier kon heel veel op en het is lichamelijk goed voor het personeel. Helemaal top. Ik ben er echt heel enthousiast over, wij gaan zeker vaker erheen want je kan er echt heel lekker eten.
 • (Cijfer: 9.6) Gisteren lekker gegeten met vrienden/collega's. alles zag er goed uit, prima veel keuzes. In het kort! Ik kom zeker weer terug!
 • (Cijfer: 8.8) Met 4 volwassenen en 2 kindjes wezen eten. Ik wok zelf niet maar dat was geen probleem. Er was ontzettend veel keuze en alles was goed klaargemaakt. Bij ons werden de borden niet weggehaald zonder te vragen of het mocht dus dat probleem hadden wij niet. Wij hadden gekozen voor een plekje bij de speelplek voor de kinderen. Daar was het natuurlijk heel druk maar ook daar hadden we geen last van. Kortom, wij komen nog een keer terug!
 • (Cijfer: 9.4) Voor een leuke prijs kan je lekker onberperkt eten en drinken. De sfeer is gezellig. Echt een aanrader voor iedereen die lekker van veel eten houdt.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Lelystad? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar juist ook om hoe lekker het is. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten eten. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn soorten sushi dus vaak kiezen restaurants ervoor om de luxe sushi tegen een kleine hogere prijs te verkopen. Hoewel sommige suhsihapjes een meerprijs hebben, is er binnen het normale all you can eat menu al ruim voldoende te selecteren.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. Echte vleesliefhebbers kunnen hier naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een schaal op een bord. De kok wokt vervolgens jouw eten met een saus naar keuze. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg pittig. Binnen enkele minuten heb je jouw eten kant en klaar op je eigen bord liggen. Een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wilt.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme gerechtjes die vaak in rondes opgediend worden. Eerst komt er een ronde met koude hapjes, daarna een gang met warme gerechtjes. Daarna mag men zelf van de kaart kiezen. Soms zijn er extra speciale hapjes beschikbaar waarvoor achteraf een kleine meerprijs betaalt dient te worden.

All you can Eat restaurant Lelystad

Er zijn een handjevol All you can Eat restaurants in Lelystad. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Kanaya
  Weversstraat 30
  8223 AC Lelystad
 • Nieuw China
  Agoradek 101-102
  8224 JL Lelystad
 • Gouden Huis
  Weversstraat 28
  8223AC Lelystad
 • Para Para
  Agorahof 15
  8224 JG Lelystad
 • De Chinese Muur
  Dukaatpassage 25-29
  8232 GC Lelystad
 • Tasty Wok
  Agoraweg 11
  8224 BZ Lelystad

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Lelystad op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Lelystad? Op onderstaande kaart van Lelystad en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Lelystad

Foodies warned of poor hygiene at Netherlands sushi places
The sushi found at all - you - can - eat restaurants is often not fresh and not hygienically prepared, according to a study done by the consumer watchdog group Consumentenbond. The association investigated 20 all - you - can - eat sushi restaurants and found that  ...
bron: www.nltimes.nl
Vergunning voor megarestaurant in Buiten
Er komt definitief een all - you - can - eat restaurant voor 700 eters in het centrum van Almere Buiten. De gemeente Almere heeft daarvoor een vergunning afgegeven. Het gaat om wereldrestaurant Breed, dat ook gevestigd is in het Groningse Leek.
bron: www.omroepflevoland.nl
Kinderen koken 'bewust' in paardensportkantine
Tijdens de ruiterfitheidmiddag zijn de deelnemers aan de slag gegaan met ruiterfitheid, valtraining en konden ze meedoen aan een leerzame en gezellige kookworkshop. Op deze manier hoopt Manege Lelystad op een positieve manier aandacht te geven  ...
bron: www.flevopost.nl
Bacteriën in sushi: waar moet je op letten?
video Dat we gek zijn op sushi bleek uit de hoeveelheid reacties op de facebookpagina van AD op het nieuws van de Consumentenbond. Het is namelijk droevig gesteld met de kwaliteit van de Japanse hapjes bij de all - you - can -eatformules. Twintig  ...
bron: www.ad.nl
Chinees afhaalrestaurant uitgebrand
Een grote brand heeft donderdagochtend veel schade aangericht bij een afhaalchinees aan de Voorstraat in Lelystad . De brandweer is de hele ochtend bezig geweest ... De schade aan het restaurant is groot. Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is nog niet  ...
bron: www.omroepflevoland.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant