All you can Eat restaurant Leiden - Heerlijk eten

Op zoek naar een goed restaurant in Leiden? Bijna alle Nederlanders zijn dol op All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding hebben ze gemeen: Je kunt er voor een vaste prijs vrijwel alles eten dat geserveerd wordt. Meestal behalve drankjes. All you can Eat is populair omdat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info vind je een overzicht met tips om heerlijk All you can Eat te dineren in een All you can Eat restaurant in Leiden. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Leiden
All you can Eat Leiden

All you can Eat eten in Leiden 2019

Heerlijk uit eten in mei ? Leiden zijn enkele plaatsen waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn minimaal twee plaatsen die een All you can Eat buffet aanbieden.

Fijnproevers over All you can Eat dineren in Leiden

Hieronder diverse recente beoordelingen van één van de All you can Eat restaurants in Leiden.

Dit zeggen mensen over restaurant Shabu Shabu (beoordeling: 9.2) in Leiden:

 • (Cijfer: 9.2) Ik heb hier vorige week voor het eerst gegeven samen met mijn familie en het menu is echt heerlijk en uitgebreid. Voor de niet visliehebber onder ons kon ook prima zijn buik vol eten met andere lekkere dingen. Voor ieder wat wils dus.
 • (Cijfer: 9.5) Alweer een tijdje geleden hier gegeten. De service is vanaf het moment dat je binnenkomt erg goed. Ook vind ik het erg fijn dat je op een tablet alles door kunt geven. De sushi is uiteraard vers en hier hoef je nooit lang op te wachten wanneer je dit bestelt. Niet alleen de sushi, ook gefrituurde en gebakken vis zijn lekker en laten niet lang op zich wachten. Ik zal hier zeker vaker terugkomen, prima concept met een goede service in een fijne sfeer.
 • (Cijfer: 8.2) Zoals gewoonlijk weer lekker gegeten.
 • (Cijfer: 10) De bediening is heel erg aardig en de sfeer is goed.
 • (Cijfer: 9.1) Ik heb er weer heerlijk gegeten. Ontvangst en plaatsaanwijzing gebeurde heel vriendelijk en vlot. De sushi is vers en snel bezorgd aan de tafel.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Leiden? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbeperkt eten

Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid, maar ook om hoe lekker het is. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten menu's beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende soorten sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat concept al ruim voldoende te kiezen.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen er naar toe om voor een bepaald bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens jouw gerecht met een marinade die je zelf kunt kiezen. De marinade varieert vaak van totaal niet pittig tot heel erg pittig.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine hapjes die meestal in rondes opgediend worden. Soms zijn er extra gerechten beschikbaar waarvoor een klein extra bedrag betaalt moet worden.

All you can Eat Leiden

Er zijn All you can Eat restaurants in Leiden. Hieronder enkele van deze restaurants.

 • Panda
  Rosmolen 25
  2317 PL Leiden
 • Yuniku
  Stationsweg 19
  2312 AS Leiden
 • Shabu Shabu
  Steenstraat 45-47
  2312 BV Leiden

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Leiden op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Leiden? Op onderstaande kaart van Leiden en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Leiden

Een geheime locatie, jazz en zoete desserts vermengen 28 mei tot ChocoJazz
Zeker in de 'betere restaurants '. Dan is dit voor een avond met een volwaardig concert van Vivienne Aerts en tien zoete amuses toch veel te weinig? Zakelijk gezien klopt dat ook. ChocoJazz is “voor de leuk”. “We wilden Leiden laten zien wat we in New ...
bron: sleutelstad.nl
Yoghurt Barn en Brownies & Downies openen in Leiden
Yoghurt Barn en Brownies & Downies openen in Leiden . Restaurant . Yoghurt-formule Yoghurt Barn en lunchroom Downies & Brownies openen beiden een filiaal in Leiden . In de Catharinasteeg, in de binnenstad, gaan beide formules begin volgend jaar  ...
bron: www.missethoreca.nl
Partycentrum in voormalig pand Vroom en Dreesman
Het bedrijf wil onder andere een bioscoopzaal, een all - you - can - eat -restaurant op de bovenste verdieping en een lasergame. Een woordvoerder van het bedrijf ... Sinds de V&D failliet ging, is de leegstand van winkels in Leiden gestegen. Op de vraag of ...
bron: www.unity.nu
Deze man was Brad Pitt te snel af met mega-penthouse
Doordat Won Yip (46) zo snel optrad, viste Hollywoodster Brad Pitt achter het net bij de aankoop van het grootste penthouse (geschatte kosten 16 miljoen euro) van Nederland. Maar de kersverse Chinese eigenaar en succes-ondernemer strijkt en stofzuigt  ...
bron: www.ad.nl
Opkomst dienstensector? Industrie komt juist op!
Tenzij robots een echte opmars gaan maken is het best wel moeilijk om bijvoorbeeld een kapper, of een kok in een restaurant productiever te maken. Sterker nog: hoe meet je arbeidsproductiviteit van dat soort banen? Gaat het om het aantal ... Het ligt ...
bron: www.rtlz.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant