All you can Eat restaurant Leeuwarden - Echt onbeperkt genieten

Op zoek naar All you can Eat genieten in Leeuwarden? Er zijn verschillende soorten All you can eat eetgelegenheden. Ee´n eigenschap hebben ze gemeen: Men kan er voor één vaste prijs vrijwel alles eten dat er te eten is. All you can Eat is zo populair omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. Op deze pagina vind je een lijst te vinden met tips om heerlijk All you can Eat te eten in een restaurant in Leeuwarden. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Leeuwarden
All you can Eat Leeuwarden

All you can Eat eten in Leeuwarden 2018

Heerlijk uit eten in oktober of november 2018? Leeuwarden zijn vele All you can Eat eetgelegenheden. En er zijn minstens tien plekken in Leeuwarden die een All you can Eat buffet aanbieden.

Ervaringsdeskundigen over de All you can Eat belevenis in Leeuwarden

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Leeuwarden. Dit wordt gezegd over restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Leeuwarden:

 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Leeuwarden? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbegrensd eten

Als je een All you can Eat menu hoort, denken veel mensen het eerst aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar om de smaak.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten buffets te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel assortimenten sushi. Vaak kiezen horeca gelegenheden ervoor om de meest luxe sushi tegen een kleine hogere prijs op het menu te zetten. Hoewel sommige suhsihapjes een meerprijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al ruim voldoende keus. In veel gevallen is ook een aantal nagerechten bij de standaardprijs in.
 • All you can eat: buffet. Van soepen en salades tot vlees, vis en groentegerechten. Soms hebben de restaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om voor een bepaald bedrag net zoveel spare ribs te eten, zoveel als ze op kunnen.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het beroemdste type 'all you can eat'. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een bak op een bord. De kok wokt vervolgens jouw eten met een saus die je zelf kiest. De saus varieert van totaal niet pittig tot heel pittig. Binnen een minuut heb je je gerecht gaar op een schoon bordje liggen.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine snacks die veelal in gangen geserveerd worden.

All you can Eat eten in Leeuwarden

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Leeuwarden. Hieronder enkele aanraders.

 • Swagat
  Oudestraat 194
  8261 CW Kampen
 • Wok City
  Venestraat 14
  3861 BX Nijkerk gld
 • Barzza
  Stoofstraat 5-11
  5211 ER Den Bosch
 • Amigos
  Kade 6
  4703 GG Roosendaal
 • Restaurant Uma
  Minderbroederstraat 3
  1811 LN Alkmaar
 • De Warrel
  Beilerstraat 13b
  9431 GA Westerbork
 • Blue Lotus
  Middelweg 4
  2957 TG Nieuw-Lekkerland
 • De Troubadour
  Westeinde 142
  7711 CR Nieuwleusen
 • De Veldhoek
  Varsselseweg 55
  7255 NR Hengelo gld
 • Dining Plaza
  Julianastraat 5
  5121 LN Rijen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Leeuwarden op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Leeuwarden? Op onderstaande kaart van Leeuwarden en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Leeuwarden - Restaurants in het nieuws

All-you-can-eat sushi vol bacteriën
De sushi in all - you - can - eat restaurants is vaak niet vers en onhygiënisch bereid, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. 64% van de onderzochte sushi bevatte te veel bacteriën en geen enkel restaurant uit de test scoort hoger dan een 5,9.
bron: www.gezondheidenco.nl
Winnares share-actie Gezinsbode geniet bij Wok Euroborg
Sandra won dit etentje, volgens het ' all you can eat -concept', met een in juni aangekondigde like- & share-actie. Zij was een van de vele likers van de Gezinsbode die de aankondiging van deze actie deelden op Facebook. Bij deze actie werd bij 2500 ...
bron: www.gezinsbode.nl
Friese restaurants stijgen licht op lijst Lekker500
De Heeren van Harinxma uit Beetsterzwaag is op nummer 41 net als vorig jaar het hoogst geklasseerde restaurant in Friesland. De Heeren wist zijn positie te behouden. Elevé uit Leeuwarden klom vijf plaatsen naar nummer 59 en 't Havenmantsje in  ...
bron: www.lc.nl
Recept Sushi
Sushi is de laatste jaren in opkomst. De all - you - can - eat restaurants worden druk bezocht en in bijna iedere supermarkt kun je wel voorverpakte sushi vinden. Het voordeel van zelf sushi maken is dat je precies weet wat er in zit en je het helemaal naar ...
bron: www.gezondheidenco.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant