All you can Eat restaurant Leeuwarden - Echt onbeperkt genieten

Op zoek naar All you can Eat genieten in Leeuwarden? Er zijn verschillende soorten All you can eat eetgelegenheden. Ee´n eigenschap hebben ze gemeen: Men kan er voor één vaste prijs vrijwel alles eten dat er te eten is. All you can Eat is zo populair omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. Op deze pagina vind je een lijst te vinden met tips om heerlijk All you can Eat te eten in een restaurant in Leeuwarden. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Leeuwarden
All you can Eat Leeuwarden

All you can Eat eten in Leeuwarden 2019

Heerlijk uit eten in juli of augustus 2019? Leeuwarden zijn meerdere All you can Eat eetgelegenheden. En er zijn minstens negen plekken in Leeuwarden die een All you can Eat buffet aanbieden.

Ervaringsdeskundigen over de All you can Eat belevenis in Leeuwarden

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Leeuwarden. Dit wordt gezegd over restaurant Leeuwarden Lounge (beoordeling: 8.7) in Leeuwarden:

 • (Cijfer: 9) Heerlijk gegeten, leuke bediening, goede uitleg van de hapjes, leuk geserveerd, gezellig ingericht, goede prijs/kwaliteit verhouding, kortom een aanrader!
 • (Cijfer: 9) Gisterenavond heerlijk gegeten. De gerechten waren allemaal heel verrassend qua smaak. Goed op elkaar afgestemd en fijne bediening. Kortom helemaal goed.
 • (Cijfer: 9.1) Heerlijke smaken, oosterse fijne sfeer. Goede prijs kwaliteit, diversiteit aan lekkere hapje. Ook heerlijk vegetarische tapas. Een streling voor de tong. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 8.1) Voor de tweede keer in dit restaurant gegeten. Het was weer gezellig en leuk. Vind wel dat dit een restaurant is waar je heen gaat om lang en gezellig te zitten en een hapje te eten. Het eten komt eigenlijk een beetje op de tweede plaats, veel kleine hapjes en weinig vlees. Service en bediening zijn dik in orde!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Leeuwarden? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbegrensd eten

Als je een All you can Eat menu hoort, denken veel mensen het eerst aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de grote hoeveelheid, maar om de smaak.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten buffets te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel assortimenten sushi. Vaak kiezen horeca gelegenheden ervoor om de meest luxe sushi tegen een kleine hogere prijs op het menu te zetten. Hoewel sommige suhsihapjes een meerprijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al ruim voldoende keus. In veel gevallen is ook een aantal nagerechten bij de standaardprijs in.
 • All you can eat: buffet. Van soepen en salades tot vlees, vis en groentegerechten. Soms hebben de restaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. De echte vleesliefhebber kan er naar toe om voor een bepaald bedrag net zoveel spare ribs te eten, zoveel als ze op kunnen.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het beroemdste type 'all you can eat'. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een bak op een bord. De kok wokt vervolgens jouw eten met een saus die je zelf kiest. De saus varieert van totaal niet pittig tot heel pittig. Binnen een minuut heb je je gerecht gaar op een schoon bordje liggen.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine snacks die veelal in gangen geserveerd worden.

All you can Eat eten in Leeuwarden

Er zijn meerdere All you can Eat restaurants in Leeuwarden. Hieronder enkele aanraders.

 • Restaurant Sin Jah
  Schrans 105
  8932 NC Leeuwarden
 • El Toro
  Groot Schavernek 3
  8911 BW Leeuwarden
 • La Cubanita
  Zaailand 86
  8911 BM Leeuwarden
 • Nihon 88
  Zaailand 88
  8911 BM Leeuwarden
 • De Grote Keizer
  Kalverdijkje 76a
  8924 JJ Leeuwarden
 • Carvery
  Kalverdijkje 76A
  8924 JJ Leeuwarden
 • Mei Wah
  Bilgaardpassage 52-55
  8918 HT Leeuwarden
 • Pata Negra
  Uniabuurt 6
  8911 LB Leeuwarden
 • TAO
  Stationsweg 6
  8911 AG Leeuwarden
 • Leeuwarden Lounge
  Korfmakersstraat 13
  8911 LA Leeuwarden

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Leeuwarden op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Leeuwarden? Op onderstaande kaart van Leeuwarden en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Leeuwarden - Restaurants in het nieuws

All-you-can-eat sushi vol bacteriën
De sushi in all - you - can - eat restaurants is vaak niet vers en onhygiënisch bereid, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. 64% van de onderzochte sushi bevatte te veel bacteriën en geen enkel restaurant uit de test scoort hoger dan een 5,9.
bron: www.gezondheidenco.nl
Winnares share-actie Gezinsbode geniet bij Wok Euroborg
Sandra won dit etentje, volgens het ' all you can eat -concept', met een in juni aangekondigde like- & share-actie. Zij was een van de vele likers van de Gezinsbode die de aankondiging van deze actie deelden op Facebook. Bij deze actie werd bij 2500 ...
bron: www.gezinsbode.nl
Friese restaurants stijgen licht op lijst Lekker500
De Heeren van Harinxma uit Beetsterzwaag is op nummer 41 net als vorig jaar het hoogst geklasseerde restaurant in Friesland. De Heeren wist zijn positie te behouden. Elevé uit Leeuwarden klom vijf plaatsen naar nummer 59 en 't Havenmantsje in  ...
bron: www.lc.nl
Recept Sushi
Sushi is de laatste jaren in opkomst. De all - you - can - eat restaurants worden druk bezocht en in bijna iedere supermarkt kun je wel voorverpakte sushi vinden. Het voordeel van zelf sushi maken is dat je precies weet wat er in zit en je het helemaal naar ...
bron: www.gezondheidenco.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant