All you can Eat restaurant Hilversum - Echt onbeperkt genieten

Op zoek naar All you can Eat proeven in Hilversum? Er zijn diverse typen All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding is overal hetzelfde: Men kan er voor één vaste prijs bijna alles eten dat geserveerd wordt. All you can Eat is zo populair omdat je niet voor onaangename verrassingen komt te staan. In Hilversum kun je wat All you can Eat betreft goed terecht. Op deze pagina staat een overzicht van suggesties om echt All you can Eat te eten in Hilversum. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Hilversum
All you can Eat Hilversum

All you can Eat eten in Hilversum 2019

Heerlijk uit eten in juli of augustus 2019? In Hilversum zijn een handjevol restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn minimaal vier plekken in Hilversum die een All you can Eat menu aanbieden.

Wat vertellen klanten over All you can Eat dineren in Hilversum

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Hilversum. Dit zeggen klanten over restaurant Taverna De Griek (beoordeling: 8.3) in Hilversum:

 • (Cijfer: 7) Samen met een vriendin heb ik hier het onbeperkte tapas (mezzedes) menu voor 20,95 gegeten. We hadden kaartjes voor een film en hadden ongeveer 2.5 uur om te eten. Helaas was dit geen goede keuze, want het duurde vrij lang voordat we iets te eten kregen. De eerste gerechtjes kwamen pas na zo'n drie kwartier. Ook mag je maar twee gerechtjes per keer bestellen, dus als we elke keer zo lang moesten wachten, kwamen we in tijdnood. Gelukkig vond de ober het geen probleem om er een uitzondering op te maken. Vrijwel alle gerechtjes waren erg lekker, maar de porties wisselden sterk van grootte. Zo is de gevulde champignon letterlijk maar één champignonnetje. De gyros tapas is echter een bordje vol met vlees, brood en tzatziki. We konden het moeilijk inschatten, wat als gevolg had dat ik propvol zat, maar mijn vriendin eigenlijk nog trek had. Dat was erg jammer en zeker een verbeterpunt voor het restaurant. Verder was de bediening erg vriendelijk. Ik denk dat ik nog eens terugga wanneer ik de tijd heb om de hele avond te tafelen.
 • (Cijfer: 8.8) Top restaurant. Heerlijk gegeten en de bediening is zeer vriendelijk. Geen gehaast, gewoon heerlijk rustig genieten van muziek en lekker eten. In één woord geweldig. Zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 8.6) Wij kwamen uit nijmegen hier terecht. Jemig wat kan je hier lekker Grieks eten. Onze kinderen hadden het vlees eerder op dan de friet dat zegt toch wel genoeg. Echt prima restaurant hoor
 • (Cijfer: 10) Prima restaurant, goed eten, prettige ambiance. Komen zeker vaker terug. De menu Elianis is aan te bevelen. Jonias S.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hilversum? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen onbegrensd eten

Als men een All you can Eat diner hoort, denken veel mensen als eerste aan onbeperkt eten. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten buffets beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept vaak al meer dan voldoende te kiezen.
 • All you can eat: buffet. Van soepen en salades tot vleesen groentegerechten. Vaak hebben deze restaurants een bepaalde keuken die ze het meest gebruiken zoals Chinees of Japans all you can eat.
 • All you can eat: spare ribs. Dit spreekt voor zich. Echte vleesliefhebbers kunnen er naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het populairste arrangement 'all you can eat'. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een kom op een bord. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten. De marinade varieert vaak van totaal niet scherp tot heel erg pittig. Binnen een minuut heb je je gerecht gaar op je bordje liggen. Vaak is nog een buffetafdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden.

All you can Eat restaurant in Hilversum

Er zijn een handjevol All you can Eat restaurants in Hilversum. Hieronder een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Mrs. Italy
  Diependaalselaan 380
  1215 KK Hilversum
 • Sumo
  Groest 53
  1211 EA Hilversum
 • Taverna De Griek
  Havenstraat 18
  1211 KL Hilversum
 • Oh Lobo
  Groest 55
  1211 EA Hilversum
 • De Chinese Muur
  Groest 136-138
  1211 EG Hilversum

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Hilversum op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Hilversum? Op onderstaande kaart van Hilversum en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Hilversum

Gooise burgemeesters: max 600 vluchtelingen
Burgemeester Pieter Broertjes van Hilversum zegt er namens de Gooise gemeenten het volgende over: "Wij nemen onze verantwoordelijkheid naar de opvang van vluchtelingen in de regio uiterst serieus. Er bestaat ...
bron: www.powned.tv
Despite complaints, nine in 10 Dutch trains arrive on time
ProRail has put up fences and taken other steps to reduce the number of suicides but 'there is little more we can do,' a spokesman told news agency ANP. The company, which is ... It all adds up and the train reaches its destination 10-15 minutes late ...
bron: www.dutchnews.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Een maand zonder cash: hoe gaat dat?
Op weg naar de redactie heb ik 20 minuten overstaptijd op station Hilversum . Tijd voor een kop koffie, maar de ...
bron: www.plusonline.nl
Top vernielde kerstboom restaurant Hilversum teruggebracht
HILVERSUM De top van één van de tien vernielde kerstbomen van restaurant VIDA is vandaag teruggebracht. De tien kerstbomen werden in de nacht van donderdag op vrijdag allemaal uit de grond getrokken. Van de grootste boom werd de bovenste helft  ...
bron: www.rtvnh.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant