All you can Eat restaurant Hardenberg - onbeperkt genieten

Op zoek naar All you can Eat genieten in Hardenberg? Vrijwel alle Nederlanders zijn gek van All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Je kunt er voor één vaste prijs vrijwel onbeperkt eten dat er is. All you can Eat is zo populair omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. In Hardenberg kun je terecht. Op deze pagina staat een lijst te vinden met suggesties om overheerlijk All you can Eat te eten in een All you can Eat restaurant in Hardenberg of omgeving. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Hardenberg
All you can Eat Hardenberg

All you can Eat eten in Hardenberg 2019

Lekker uit eten in januari of februari 2019? In Hardenberg zijn enkele All you can Eat eetgelegenheden. En er zijn minstens een restaurants die een All you can Eat menu verzorgen.

Over de All you can Eat belevenis in Hardenberg

Hieronder enkele actuele ervaringen van één van de All you can Eat restaurants in Hardenberg.

Dit zeggen klanten over restaurant Wok Inn (gemiddelde beoordeling: 8.1) in Hardenberg:

 • (Cijfer: 6.1) Het eten was prima de mensen die in de bediening zaten waren ook super maar de dame die achter de kassa stond mogen ze om mij acuut ontslaan wat een onbeschofte vrouw zeg we kwamen daar te eten met 5 volwassenen en 5 kinderen waarvan mijn nichtje 8 jaar meerdere beperkingen heeft zowel lichamelijk als geestelijk en dus geen voeding tot zich kan nemen dat kon haar niets schelen ze moest gewoon het volle pond betalen want ze nam wel met haar rolstoel ruimte in beslag ik ben fatsoenlijk gebleven maar inwendig was is kwaad en verdrietig tegelijk. Alleen om deze reden ga ik nooit meer heen.
 • (Cijfer: 8.6) Vreemd dat er nog geen recensies zijn van dit restaurant want het zit hier vaak vol. Dat is eigenlijk ook een klein nadeel van dit restaurant, het is druk. Het eten is voor een wok restaurant prima, er is zeer ruime keuze in gerechten en ingredienten. Men kan kiezen uit buffetgerechten, wok, grill en tepan-yaki. Met name de hoeveelheid verschillende soorten vis (tepan-yaki) vonden wij positief. Kwaliteit en versheid prima, sfeer is helaas door de drukte iets minder, de bediening heeft helaas ook geen tijd voor een beetje persoonlijke aandacht, er wordt 2,5 uur in de hoogste versnelling gewerkt. Voordeel is dan wel dat je niet lang hoeft te wachten op een drankje en de vieze borden worden ook erg snel weggehaald, dat gaat zeer gedisciplineerd. Jammer dat we bij de laatste bestelronde tot 3x om onze koffie moesten vragen, werd steeds vergeten. Zeker voor herhaling vatbaar, maar denk dat we dan een keer door de week gaan.
 • (Cijfer: 7.2) Bij ontvangst rommelig, er was te weinig personeel waardoor bij ons zeker niet duidelijk was wat van ons verwacht werd. Hierna heerlijk gegeten en een leuke tijd gehad. Prima!
 • (Cijfer: 6.9) Dit restaurant werkt in tijdsblokken van 2 1/2 uur en dan is je "tijd"afgelopen. Wij hadden het laatste tijdsblok van de avond en duurde tot half 11. Echter als het gezellig is blijf je nog even zitten maar dat stelde de bediening niet erg op prijs.Wij hadden het warme eten op dus tegen half 11 kwamen ze aan onze tafel, de kok's kapten ermee dus als we nog wat warm's wouden hebben was er alleen nog het buffet maar die waren ze al aan het opruimen. Ze namen ons bestek al wel vast mee, ja bij het ijsbuffet lagen nog wel kleine vorkjes en lepeltjes......... Het was ons al toen al over maar goed dan maar een dessert. Een van ons had haar ijs op (22.45 uur) en hup daar kwam de bediening ze was bezig haar lepeltje naast haar op tafel te leggen, schaaltje weg lepeltje werd weggegrist uit haar handen. Daarnaast waren ze dus al druk aan het schoonmaken waar ze al tegen 22.00 uur mee begonnen en konden ons wel weg kijken. Dit zette een behoorlijke domper op onze avond, hoe gast vrij kun je zijn.......... Het eten is wel goed, echter wel voor je geselecteerd en ik zag 1 bak bij het buffet met mihoen met groenten, de mihoen was behoorlijk bruin omdat het aangezet was en zag er niet meer smakelijk uit. Dit viel ons allemaal behoorlijk tegen en ze hebben van ons geen fooi gekregen.
 • (Cijfer: 10) Heel goed eten en een gezellige sfeer!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Hardenberg? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen grenzeloos eten

Maar het gaat uiteindelijk niet alleen om de grote hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten eten te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een hogere prijs hebben, is er binnen het all you can eat concept vaak al ruim voldoende keus.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. Echte vleesliefhebbers kunnen hier naar toe om net zoveel spare ribs te eten. Vaak inclusief allerlei soorten saus.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een buffet op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht met een saus naar keuze. De saus varieert van totaal niet pittig tot heel erg pittig. Vaak is nog een aparte buffetafdeling waar bijvoorbeeld Chinees eten en patat geschept kan worden.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine hapjes die vaak in rondes uitgeserveerd worden.

All you can Eat in Hardenberg

Er zijn niet veel All you can Eat restaurants in Hardenberg. Hieronder noemen we enkele van deze restaurants.

 • den Herdenbergher
  Oosteinde 32
  7772 CB Hardenberg
 • Wok Inn
  De stelling 3
  7773 ND Hardenberg

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Hardenberg op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Hardenberg? Op onderstaande kaart van Hardenberg en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Hardenberg

This Photographer Shoots Sharks to Save Them
This year alone, Muller's artistry can be seen in the promotions for X-Men: Apocalypse, Captain America: Civil War and Zoolander 2. He was also ... They were all like, "No way! You saw a shark!" But the guilt started eating at me so I fessed up that I ...
bron: www.smithsonianmag.com
Health Listen to Your Food: The Crunch Effect
In this case, the sound of chewing crunchy foods can help you feel full more quickly. The sound helps you tune into your food, and as a result you are more mindful of the overall experience of the meal, including how much you are eating . This ...
bron: www.theinertia.com
HEERLIJK10Daagse bijna van start
Morgen begint de HEERLIJK10Daagse voor de negende keer. Tot en met 29 mei lunchen deelnemers voor 22,50 euro en dineren zij voor 27,50 euro prinsHEERLIJK in de beste restaurants op Hollands grondgebied. Voor tien euro extra eet men zelfs op  ...
bron: www.derestaurantkrant.nl
Ontdek het Vechtdal te voet
Echte avonturiers kunnen op zaterdag de bossen van Hardenberg doorkruisen, waarbij ze allerlei obstakels moeten overwinnen worden om de finish te bereiken. In Ommen ontdek je op zondag de heerlijkste streekproducten tijdens een ontbijtwandeling op  ...
bron: www.anwb.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant