All you can Eat restaurant Haarlem - Geniet van All you can Eat

Je bent op zoek naar All you can Eat proeven in Haarlem? Er zijn verschillende soorten All you can eat restaurants. Je kunt er voor een vast bedrag (bijna) onbeperkt eten dat er te eten valt. Meestal behalve de dranken. All you can Eat is zo populair omdat je weet waar je aan toe bent. In Haarlem kun je goed terecht. Hieronder vind je een overzicht van ideeen om echt All you can Eat te eten in Haarlem of omgeving. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Haarlem
All you can Eat Haarlem

All you can Eat eten Haarlem 2018

In Haarlem zijn vele All you can Eat restaurants. En er zijn minimaal tien restaurants die een All you can Eat optie verzorgen.

Over All you can Eat restaurants in Haarlem

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Haarlem.

Dit zeggen klanten over restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Haarlem:

 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.
 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Haarlem? Kijk dan eens bij:

All you can Eat is meer dan onbegrensd eten

Als men over een All you can Eat menu praat, denken de meeste mensen als eerste aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de grote hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten menu's beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn soorten sushi. Vaak kiezen restaurants ervoor om de meest exclusieve sushi tegen een kleine hogere prijs aan te bieden. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het all you can eat menu vaak al ruim voldoende te kiezen.
 • All you can eat: buffet. Niets zo divers als het buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Vaak hebben deze buffetrestaurants nog een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Dit spreekt voor zich. Echte vleesliefhebbers kunnen er naar toe om voor een bepaald bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen uit saus.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een kom op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens jouw eten. De saus varieert van totaal niet pittig tot heel erg pittig. Vaak is nog een afdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden. Ook hier geldt: een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wenst.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die veelal in diverse gangen aangeboden worden. Eerst een gang met koude gerechtjes, daarna komt een gang met warme gerechtjes. Daarna mag je zelf van de kaart uitkiezen. Soms zijn er speciale gerechten beschikbaar waarvoor een kleine meerprijs betaalt dient te worden.

All you can Eat eten Haarlem

Er zijn erg veel All you can Eat restaurants in Haarlem. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • De Veldhoek
  Varsselseweg 55
  7255 NR Hengelo gld
 • Danny's Eeterij & Tapas
  Lindenlaan 20
  5381 GK Vinkel
 • Arigato
  Molenstraat 23
  5581 JT Waalre
 • Restaurant Uma
  Minderbroederstraat 3
  1811 LN Alkmaar
 • Dining Plaza
  Julianastraat 5
  5121 LN Rijen
 • BijSib
  Weerdingerstraat 253a
  7811 CM Emmen
 • Towani
  Grotestraat Centrum 26
  6301 CX Valkenburg
 • Happy China
  Harlingerstraat 64
  8701 WS Bolsward
 • De Warrel
  Beilerstraat 13b
  9431 GA Westerbork
 • Barzza
  Stoofstraat 5-11
  5211 ER Den Bosch

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Haarlem op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Haarlem? Op onderstaande kaart van Haarlem en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Haarlem - Restaurant in het nieuws

Anne-Gine Goemans doet boekje open over nieuwe roman bij boekhandel in ...
Samen met zijn kleindochter Synne runt hij in Haarlem een Indische toko. Als aan de overkant de Japanse sushizaak ' All you can eat ' haar deuren opent, keren zijn jeugdtrauma's uit de tijd van de Bersiap plotseling terug. De Bersiap, een periode in de  ...
bron: www.bd.nl
[Fotoalbum] The Gin Sum Club, Haarlem
Hartje Haarlem is een bar- restaurant rijker: The Gin Sum Club (TGSC), gebaseerd op de typisch gentleman's clubs die Londen rijk is. “Daar zie je veel van dit soort bar- restaurants ”, vertelt manager Mies Eringa. “Het zijn populaire clubs waar ...
bron: www.entreemagazine.nl
Foodies warned of poor hygiene at Netherlands sushi places
The sushi found at all - you - can - eat restaurants is often not fresh and not hygienically prepared, according to a study done by the consumer watchdog group Consumentenbond. ...
bron: www.nltimes.nl
Bacteriën in sushi: waar moet je op letten?
video Dat we gek zijn op sushi bleek uit de hoeveelheid reacties op de facebookpagina van AD op het nieuws van de Consumentenbond. Het is namelijk droevig gesteld met de kwaliteit van de Japanse hapjes bij de all - you - can -eatformules. Twintig  ...
bron: www.ad.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant