All you can Eat restaurant Enschede - Eet smakelijk!

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Enschede? Er zijn heel verschillende typen All you can eat eetgelegenheden. Je kunt er voor één vast bedrag (bijna) alles eten dat er is. Meestal uitgezond de drankjes. All you can Eat valt in de smaak omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. Hier is een overzicht met ideeen om heerlijk All you can Eat te eten in een All you can Eat restaurant in Enschede of omgeving. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Enschede
All you can Eat Enschede

All you can Eat eten in Enschede 2019

Enschede kent een paar plaatsen waar je All you can Eat kunt eten. En er zijn meer dan vier gelegenheden die een All you can Eat optie aanbieden.

Wat vertellen ervaringsdeskundigen over de All you can Eat belevenis in Enschede

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Enschede.

Deze reacties ontvingen we over restaurant Sensazia (beoordeling: 7.8) in Enschede:

 • (Cijfer: 10) Dit restaurant heeft er voor gezorgd dat ik nooit meer naar een andere wok heen ga. Ben er 2 dagen achter elkaar geweest. De sfeer doet je echt denken aan China. Het restaurant is hygiënische en het eten is heel erg vers en alles smaakt erg lekker. Je hebt keus uit veel verschillende gerechten. Alle non alcoholische drankjes zitten bij het bedrag inbegrepen. En alle alcoholische drankjes kosten maar 1 euro extra. Bediening is uitstekend. En je kunt er na het eten ook nog erg leuk midgetgolfen. Ben bij veel wok restaurants geweest maar dit heeft alles overtroffen.
 • (Cijfer: 9) Wij vonden het met de hele familie prachtig, goed eten, goede service en de prijs viel ons 100% mee. Voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 9.7) De eerste keer in Sensazia was erg goed. Het restaurant heeft een mooie entree en binnen heerst een gezellige ambiance in Aziatische stijl. Enige minpuntje op dit vlak is dat het erg verlicht is (zoals bij veel Chinese restaurants) waardoor er een klein stukje gezelligheid verloren gaat. Verder is alles erg leuk aangekleed, inclusief de medewerkers. Op het eten absoluut niks aan te merken. Er is ontzettend veel keus en alles ligt er kakelvers bij. Kant en klare dingen zijn goed klaargemaakt en warm, wok/bakplaat ingredienten vers en sappig. En alles smaakte zeer goed. Al met al super restaurant, beste wokrestaurant tot nu toe en heel goede prijs-kwaliteit verhouding. Bovendien gratis parkeren!
 • (Cijfer: 6.1) Het was het allemaal net niet, de ruimte was te licht en veel te open om een intieme sfeer op te bouwen. De bami's/nasi's waren smakeloos en de keuze aan vlees was iets beperkt. De keuken veel te klein om grotere groepen mensen tegelijk te bedienen. Bediening was netjes,aardig en op tijd met het verzorgen van het drinken en ophalen van de borden. Misschien ben ik te verwend geraakt aan wok-restaurants die het eten komen brengen aan tafel, met een veel betere prijs/kwaliteits verhouding, gelukkig voor Sensazia bestaat dat restaurant nu niet meer.
 • (Cijfer: 10) Nog nooit heb ik een wok meegemaakt zo goed als Senzasia, klantvriendelijk, schoon, verse producten, goede prijs/kwaliteit verhouding, etc. Gewoon een super goed restaurant waar hier in de buurt geen enkele wok aan kan tippen en ik heb ze allemaal al gehad.
 • (Cijfer: 9.5) Niet te druk. Gezellig!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Enschede? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen ongelimiteerd eten

Als men over een All you can Eat diner praat, denken veel mensen als eerste aan ongelimiteerd veel eten. Maar het gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soortenarrangementen beschikbaar. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn verschillende soorten sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het normale all you can eat menu vaak al meer dan voldoende te selecteren.
 • All you can eat: buffet. Niets zo uiteenlopend als een buffet. Van soepen en salades tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de restaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen hier terecht om net zoveel spare ribs te eten. Vaak inclusief diverse soorten marinade.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de populairste categorië 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een bak op een bord. De kok wokt vervolgens jouw eten met een marinade naar keuze. De marinade varieert van totaal niet pittig tot heel erg pittig. Ook hier geldt: een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wenst.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme gerechtjes die vaak in gangen opgediend worden. Eerst komt er een gang met koude hapjes, daarna komt een ronde met warme snacks en daarna mag je zelf van de kaart uitkiezen.

All you can Eat in Enschede

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Enschede. Hieronder enkele van de betere restaurants.

 • Mr. Hu
  Gronausestraat 100
  7533 BP Enschede
 • Blue Sakura
  Oude Markt 21
  7511 GB Enschede
 • Sensazia
  Colosseum 80
  7521 PT Enschede
 • Ginza
  Klanderij 50a
  7511 HS Enschede
 • La Cubanita
  Oude Markt 26
  7511 GB Enschede

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Enschede op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Enschede? Op onderstaande kaart van Enschede en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over restaurants in Enschede

Twee horecazaken aan Walstraat verkocht | TV Enschede FM | de lokale omroep ...
Twee horecazaken aan de Walstraat in Enschede veranderen van eigenaar, restaurant Autrement en Eetbar Appeltjes van Oranje. Beide eigenaren verkopen hun restaurant vanwege persoonlijke omstandigheden. Lex Fehling, van Autrement, is door  ...
bron: www.tvenschedefm.nl
Aftellen tot opening MST: zo ziet het nieuwe ziekenhuis er van binnen uit
10. Het nieuwe restaurant voor de 3 P's: personeel, patiënt & publiek. foto. 11. Net of je in een sushi all you can eat -restaurant bent... foto. 12. De roltrap naar boven inclusief kunstwerk. foto. 13. Schiphol in het klein: de route vanuit de ...
bron: www.tubantia.nl
Vijf Enschedese bedrijven failliet verklaard | TV Enschede FM | de lokale ...
Zuiderhagen BV is failliet. De vennootschap runde sinds de zomer van 2014 restaurant Da PizZa aan de Zuiderhagen in Enschede . Da PizZa is een concept van de Arnhemmer David Zilli, die in zijn eigen woonplaats ook een restaurant onder die naam heeft.
bron: www.tvenschedefm.nl
Sushi-oorlog dreigt in Enschedese binnenstad
Zij verwachten unaniem dat er minimaal één zaak zal omvallen het komende jaar. „Of er volgend jaar nog steeds vier all you can eat sushi-zaken in Enschede zijn?”, zegt Fan Yi, mede-eigenaar van Blue Sakura (Oude Markt). ,,Moeilijk, ik denk van niet.
bron: www.tubantia.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant