All you can Eat restaurant Dordrecht - Heerlijk uiteten

Je bent op zoek naar All you can Eat proeven in Dordrecht? Er zijn veel verschillende typen All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor een vast bedrag bijna alles eten dat er te eten is. Meestal exclusief drankjes. All you can Eat is populair omdat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst te vinden met ideeen om overheerlijk All you can Eat te eten in een restaurant in Dordrecht. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Dordrecht
All you can Eat Dordrecht

All you can Eat eten Dordrecht 2019

Lekker uit eten in mei of juni 2019? Dordrecht zijn diverse restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan zeven gelegenheden in Dordrecht die een All you can Eat buffet aanbieden.

Over All you can Eat dineren in Dordrecht

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Dordrecht. Dit zeggen mensen over restaurant China City (beoordeling: 7.9) in Dordrecht:

 • (Cijfer: 8.5) Heel gezellig, goed eten, je mag zelf drinken halen maar als je bestelt wordt het vlot gebracht. Vriendelijk personeel. Bij vertrek stond de eigenaar bij de deur en wenste iedereen nog een prettige avond. Alles bij elkaar een zeer prettige ervaring!
 • (Cijfer: 8.7) Al maanden komen we hier elke maand eten. Elke keer genieten we weer van het heerlijke variërende buffet! We zijn dol op de sushi, die je vaak niet bij een chinees wok restaurant hebt. Sinds kort hebben ze het buffet uitgebreid, heerlijke brownies en andere lekkernij als toetje, vooral de chocoladefondue is om je vingers bij af te likken. Volgende maand schuiven we weer aan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Dordrecht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten menu's te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept al meer dan voldoende te kiezen. Vaak is ook een selectie van toetjes bij de prijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier terecht om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een schaal op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten met een saus naar keuze. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg scherp. Binnen enkele minuten heb je je menu gaar op je bordje liggen. Vaak is nog een afdeling waar bijvoorbeeld patat opgeschept kan worden. Een ieder mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat in Dordrecht

Er zijn diverse All you can Eat restaurants in Dordrecht. Hieronder enkele aanraders.

 • De Beren
  Wijnstraat 241
  3311 BV Dordrecht
 • Asahi
  Stationsplein 36
  3811 JV Dordrecht
 • Shabu Shabu
  Wijnstraat 239
  3311 BV Dordrecht
 • Hao Pom Lai
  Adelaarstraat 3
  3312 TA Dordrecht
 • La Cubanita
  Houttuinen 32c
  3311 CE Dordrecht
 • China City
  Krispijnseweg 12
  3314 KK Dordrecht
 • De Wereld van Lizz
  Baanhoekweg 1
  3313 LA Dordrecht
 • Rode Lotus
  P.A. de Kok-plein 172
  3318 JW Dordrecht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Dordrecht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Dordrecht? Op onderstaande kaart van Dordrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Dordrecht

Overval op restaurant Dordrecht; verdachte aangehouden
DORDRECHT – Na een overval op restaurant Kaminah Exotic aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht is een verdachte aangehouden. Het restaurant werd vrijdagavond 6 mei 2016 overvallen. De overvaller sloeg een medewerkster van het restaurant   ...
bron: www.zhzactueel.nl
Restaurant 't Bevertje koopt bimbobox van VD
DORDRECHT - Restaurant 't Bevertje moet bijna 3400 euro betalen voor kast met dansende aapjes op muziek. RTV Rijnmond meldde eerder: Voor de Dordtse investeerder Gerrit Drenth was het overduidelijk dat de befaamde bimbobox uit het failliete  ...
bron: www.dordrecht.net
Zeecontainer met patatjes stoof moet de wereld over
VIncent van Dordrecht . Een patatje pulled pork of Aziatische kip? Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan de goudgele gesneden aardappels, maar sinds donderdag wel te koop. De bekende patatfamilie Bram Ladage komt met een een  ...
bron: www.metronieuws.nl
Nieuwe Zomerkaart “All you can eat” Restaurant Pieterman
Nieuwe Zomerkaart “ All you can eat ” Restaurant Pieterman. 30-3-2016 om 16:44. Bram en Franka Visser gaan zich geleidelijk aan terugtrekken uit het restaurant. Hun aandelen zijn overgenomen door Cees Pels. Daarbij is bedongen dat Bram tot mei 2017  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Nieuw restaurant op Dordtse Spuiboulevard
In de zaak, die momenteel nog wordt verbouwd, komen 20 zitplaatsen. Eigenaar Yildiz opent ook een terras aan het water bij de Spuiboulevard met 40 stoelen. ,,Het is een unieke plek in Dordrecht ,'' vindt Yildiz. ,,Je hebt hier in principe alles: water ...
bron: www.ad.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant