All you can Eat restaurant Dordrecht - Heerlijk uiteten

Je bent op zoek naar All you can Eat proeven in Dordrecht? Er zijn veel verschillende typen All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor een vast bedrag bijna alles eten dat er te eten is. Meestal exclusief drankjes. All you can Eat is populair omdat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst te vinden met ideeen om overheerlijk All you can Eat te eten in een restaurant in Dordrecht. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Dordrecht
All you can Eat Dordrecht

All you can Eat eten Dordrecht 2018

Lekker uit eten in augustus of september 2018? Dordrecht zijn erg veel restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan tien gelegenheden in Dordrecht die een All you can Eat buffet aanbieden.

Over All you can Eat dineren in Dordrecht

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Dordrecht. Dit zeggen mensen over restaurant Okydo (beoordeling: 9.9) in Dordrecht:

 • (Cijfer: 10) Afgelopen vrijdag heb ik hier lekker gegeten met de familie. De kids hebben ook genoten van de ruime keuzes die er zijn, vooral de heerlijke loempiaatjes, aardappelkoekjes en de gebakken bananen waren een klassieker! Top service, betaalbare prijs en zeker voor herhaling vatbaar.
 • (Cijfer: 10) Heerlijk gegeteh en super aardige bediening.
 • (Cijfer: 10) Het eten was uniek vergeleken met andere all you can eat restaurants. De Vietnamese gerechten zijn echt een aanrader! De bediening was zeer vriendelijk en zorgden oa ook voor een fijne sfeer. Hier komen we zeker terug.
 • (Cijfer: 10) Verrassend lekker! Voor het eerst ben ik bij een all you can eat waar je naast de Japanse gerechten ook nog Vietnamese kunnen nemen. De sushirijst was precies goed qua smaak&formaat en de rolllen waren uitstekend gepresenteerd. Nog verrassender toen ik de mini pho soep bestelde, het was beter dan mijn verwachting. De service was uitstekend, vrolijk en behulpzaam personelen. Kortom, Okydo is een gezellig plek te gaan.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Dordrecht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten menu's te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept al meer dan voldoende te kiezen. Vaak is ook een selectie van toetjes bij de prijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier terecht om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een schaal op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten met een saus naar keuze. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg scherp. Binnen enkele minuten heb je je menu gaar op je bordje liggen. Vaak is nog een afdeling waar bijvoorbeeld patat opgeschept kan worden. Een ieder mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat in Dordrecht

Er zijn erg veel All you can Eat restaurants in Dordrecht. Hieronder enkele aanraders.

 • Het Smaakhuis
  Kerklaan 23
  2841 XH Moordrecht
 • Bij Ties
  Kerkplein 5
  5446 AX Wanroij
 • De Veldhoek
  Varsselseweg 55
  7255 NR Hengelo gld
 • Watan
  Van Kinsbergenstraat 11
  7311 BL Apeldoorn
 • YUGO
  Rijksstraatweg 158
  9752 BN Haren
 • UNIEK
  Dorpsstraat 34
  7152 BC Vorden
 • Barzza
  Stoofstraat 5-11
  5211 ER Den Bosch
 • Blue Lotus
  Middelweg 4
  2957 TG Nieuw-Lekkerland
 • Golden City
  Herenstraat 43
  3911 JB Rhenen
 • Kwai Wan
  Maaspoortweg 285-289
  5235 KW Den Bosch

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Dordrecht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Dordrecht? Op onderstaande kaart van Dordrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Dordrecht

Overval op restaurant Dordrecht; verdachte aangehouden
DORDRECHT – Na een overval op restaurant Kaminah Exotic aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht is een verdachte aangehouden. Het restaurant werd vrijdagavond 6 mei 2016 overvallen. De overvaller sloeg een medewerkster van het restaurant   ...
bron: www.zhzactueel.nl
Restaurant 't Bevertje koopt bimbobox van VD
DORDRECHT - Restaurant 't Bevertje moet bijna 3400 euro betalen voor kast met dansende aapjes op muziek. RTV Rijnmond meldde eerder: Voor de Dordtse investeerder Gerrit Drenth was het overduidelijk dat de befaamde bimbobox uit het failliete  ...
bron: www.dordrecht.net
Zeecontainer met patatjes stoof moet de wereld over
VIncent van Dordrecht . Een patatje pulled pork of Aziatische kip? Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan de goudgele gesneden aardappels, maar sinds donderdag wel te koop. De bekende patatfamilie Bram Ladage komt met een een  ...
bron: www.metronieuws.nl
Nieuwe Zomerkaart “All you can eat” Restaurant Pieterman
Nieuwe Zomerkaart “ All you can eat ” Restaurant Pieterman. 30-3-2016 om 16:44. Bram en Franka Visser gaan zich geleidelijk aan terugtrekken uit het restaurant. Hun aandelen zijn overgenomen door Cees Pels. Daarbij is bedongen dat Bram tot mei 2017  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Nieuw restaurant op Dordtse Spuiboulevard
In de zaak, die momenteel nog wordt verbouwd, komen 20 zitplaatsen. Eigenaar Yildiz opent ook een terras aan het water bij de Spuiboulevard met 40 stoelen. ,,Het is een unieke plek in Dordrecht ,'' vindt Yildiz. ,,Je hebt hier in principe alles: water ...
bron: www.ad.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant