All you can Eat restaurant Dordrecht - Heerlijk uiteten

Je bent op zoek naar All you can Eat proeven in Dordrecht? Er zijn veel verschillende typen All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor een vast bedrag bijna alles eten dat er te eten is. Meestal exclusief drankjes. All you can Eat is populair omdat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst te vinden met ideeen om overheerlijk All you can Eat te eten in een restaurant in Dordrecht. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Dordrecht
All you can Eat Dordrecht

All you can Eat eten Dordrecht 2019

Lekker uit eten in juli of augustus 2019? Dordrecht zijn diverse restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan zeven gelegenheden in Dordrecht die een All you can Eat buffet aanbieden.

Over All you can Eat dineren in Dordrecht

Hieronder diverse recente ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Dordrecht. Dit zeggen mensen over restaurant China City (beoordeling: 8.4) in Dordrecht:

 • (Cijfer: 8.9) Vanavond met familie heerlijk gegeten bij China City in Dordt. Prima sfeer, voldoende uitgebreide en heerlijke buffetten, verzorgd restaurant. Puntje ter verbetering: Als er rijen ontstaan bij wok/teppan yaki zou een extra kok welkom zijn. Groot pluspunt: Standaard 3 uur all inclusive eten voor prima prijs. Je kunt dus heerlijk op je gemak eten. Al met al een prima restaurant om terug te komen!
 • (Cijfer: 9.8) Vanavond gezellig gewokt, super heerlijk, nette snelle bediening, vriendelijk, kortom voor herhaling vatbaar. Wist niet wat ik moest verwachten had nog nooit gewokt, maar kan het ieder aanbevelen.
 • (Cijfer: 8.9) Heel goed bevallen! Erg vriendelijk personeel, gebruikte borden werden heel snel weggehaald. Geen super sfeervolle zaal, maar zeker gezellig genoeg. Buffet erg netjes en best uitgebreid. Soepje vooraf aan tafel geserveerd, drankjes ook en echt alles bij de prijs inbegrepen.
 • (Cijfer: 8.4) Ik ben hier wezen eten met drie vriendinnen voor een verjaardagsviering. Het was veel kleiner dan ik had verwacht, maar toch niet krap. Het eten was lekker en ze hebben de beste sushi die ik ooit heb geproefd bij een all you can eat wok and grill. Meestal krijg je namelijk goedkope en smerige troep. De service was ook eens goed. Borden werden snel afgeruimd en kreeg ook nog een speciaal dessert vanwege mijn verjaardag. We hebben lekker kunnen genieten van de gratis wijn en frisdranken. Kortom: goed en veel eten voor een relatief lage prijs.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Dordrecht? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten menu's te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel verschillende categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat concept al meer dan voldoende te kiezen. Vaak is ook een selectie van toetjes bij de prijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. De echte vleesliefhebber kan hier terecht om onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten, schept deze uit een schaal op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten met een saus naar keuze. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg scherp. Binnen enkele minuten heb je je menu gaar op je bordje liggen. Vaak is nog een afdeling waar bijvoorbeeld patat opgeschept kan worden. Een ieder mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat in Dordrecht

Er zijn diverse All you can Eat restaurants in Dordrecht. Hieronder enkele aanraders.

 • China City
  Krispijnseweg 12
  3314 KK Dordrecht
 • Rode Lotus
  P.A. de Kok-plein 172
  3318 JW Dordrecht
 • La Cubanita
  Houttuinen 32c
  3311 CE Dordrecht
 • Hao Pom Lai
  Adelaarstraat 3
  3312 TA Dordrecht
 • Asahi
  Stationsplein 36
  3811 JV Dordrecht
 • De Beren
  Wijnstraat 241
  3311 BV Dordrecht
 • De Wereld van Lizz
  Baanhoekweg 1
  3313 LA Dordrecht
 • Shabu Shabu
  Wijnstraat 239
  3311 BV Dordrecht

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Dordrecht op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Dordrecht? Op onderstaande kaart van Dordrecht en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Dordrecht

Overval op restaurant Dordrecht; verdachte aangehouden
DORDRECHT – Na een overval op restaurant Kaminah Exotic aan het Van Oldenbarneveltplein in Dordrecht is een verdachte aangehouden. Het restaurant werd vrijdagavond 6 mei 2016 overvallen. De overvaller sloeg een medewerkster van het restaurant   ...
bron: www.zhzactueel.nl
Restaurant 't Bevertje koopt bimbobox van VD
DORDRECHT - Restaurant 't Bevertje moet bijna 3400 euro betalen voor kast met dansende aapjes op muziek. RTV Rijnmond meldde eerder: Voor de Dordtse investeerder Gerrit Drenth was het overduidelijk dat de befaamde bimbobox uit het failliete  ...
bron: www.dordrecht.net
Zeecontainer met patatjes stoof moet de wereld over
VIncent van Dordrecht . Een patatje pulled pork of Aziatische kip? Misschien niet het eerste wat in je opkomt als je denkt aan de goudgele gesneden aardappels, maar sinds donderdag wel te koop. De bekende patatfamilie Bram Ladage komt met een een  ...
bron: www.metronieuws.nl
Nieuwe Zomerkaart “All you can eat” Restaurant Pieterman
Nieuwe Zomerkaart “ All you can eat ” Restaurant Pieterman. 30-3-2016 om 16:44. Bram en Franka Visser gaan zich geleidelijk aan terugtrekken uit het restaurant. Hun aandelen zijn overgenomen door Cees Pels. Daarbij is bedongen dat Bram tot mei 2017  ...
bron: www.nieuw-volendam.nl
Nieuw restaurant op Dordtse Spuiboulevard
In de zaak, die momenteel nog wordt verbouwd, komen 20 zitplaatsen. Eigenaar Yildiz opent ook een terras aan het water bij de Spuiboulevard met 40 stoelen. ,,Het is een unieke plek in Dordrecht ,'' vindt Yildiz. ,,Je hebt hier in principe alles: water ...
bron: www.ad.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant