All you can Eat restaurant Deventer - Onbeperkt genieten op zijn best

Je bent op zoek naar een goed restaurant in Deventer? Nederlanders zijn dol op All you can eat restaurants. Men kan er voor een vaste prijs bijna alles eten dat er te eten valt. Meestal exclusief drankjes. All you can Eat valt in de smaak omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. In Deventer kun je prima terecht. Hieronder is een lijst opgenomen met ideeen om overheerlijk All you can Eat te dineren in Deventer. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Deventer
All you can Eat Deventer

All you can Eat eten Deventer 2019

In Deventer zijn erg veel plekken waar je prima All you can Eat kunt eten. En er zijn minstens tien plaatsen in Deventer die een All you can Eat optie aanbieden.

Ervaringsdeskundigen over de All you can Eat belevenis in Deventer

Hieronder enkele actuele beoordelingen van één van de All you can Eat restaurants in Deventer.

Dit wordt gezegd over restaurant Trinibra (gemiddelde beoordeling: 9.2) in Deventer:

 • (Cijfer: 9.5) Inmiddels 3X geweest en steeds voortreffelijke kwaliteit sushi. Zowel qua presentatie als qua versheid product en smaak. Helaas hebben ze geen alcoholvergunning, maar een kopje gemberthee doet het ook prima. De bediening is informeel vriendelijk. Tijdens happy hour (all you can eat voor 18,95) wordt een hoog tempo aangehouden en je komt ook als grote eter niets te kort. Kortom: Binnenkort voor de 4e keer. Enige minpuntje: Het etablissement is niet super gezellig ingericht.
 • (Cijfer: 9.6) Wat hebben we heerlijk gegeten bij Trinibra, we hadden gekozen voor het happy hour menu van 17.95 pp. Dit een een mix van de kaart. Het was zo ontzettend vers en dat was zo heerlijk. De kokkin stond ter plekke sushi te maken en ze kwamen nog een beetje warm op tafel. Verrassende combinaties, welke zeer smaakvol waren. Ik hen nog zo heerlijke sushi gegeten. Nu nog sake aanschaffen en iets meer sfeer, dan is het perfect.
 • (Cijfer: 10) Ik vind dit echt de lekkerste sushi van Deventer! Een gezellige sfeer, niet massaal, vriendelijk personeel en zeker niet duur. Kortom, een aanrader!
 • (Cijfer: 10) Heerlijke sushi! Verrassende combinaties en lekker vers!
 • (Cijfer: 9.7) Lekkere sushi! Gebruik gemaakt van het happy hour arrangement. Uur lang krijg je veel verschillende soorten sushi, erg lekker
 • (Cijfer: 9.3) Ontzettend lekkere sushi verrassende combinaties, vers, en de kok en serveerster kunnen veel vertellen over de gerechten. Echt een aanrader! Geen doorsnee sushi tent zoals er al zoveel zijn, en helemaal niet zo duur!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Deventer? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen ongelimiteerd eten

Als men een All you can Eat menu hoort, denken veel mensen het eerst aan ongelimiteerd veel eten. Maar All you can Eat gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er verscheidene soorten menu's te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn verschillende assortimenten sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een meerprijs hebben, is er binnen het normale all you can eat aanbod al meer dan voldoende te selecteren.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen er terecht om net zoveel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen uit marinade.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een bak op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten. De marinade varieert van totaal niet pittig tot heel erg scherp. Binnen een minuut heb je je eten gaar op je bordje liggen. Daarnaast is vaak nog een aparte afdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden. Een ieder mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wenst.

All you can Eat Deventer

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Deventer. Hieronder noemen we enkele van deze restaurants.

 • China City
  Zwaluwenburg 2a
  7423 DS Deventer
 • Het Rode Dorp
  Tabakstraat 2
  7413 TH Deventer
 • Que Pasa?
  Engestraat 9
  7411 LC Deventer
 • De Zomertuin
  Zwolseweg 427
  7414 KE Deventer
 • Ayami
  Keizerstraat 41
  7411 HE Deventer
 • Shang Hai
  Twelloseweg 3
  7419 BJ Deventer
 • YuMe
  Boreelplein 52
  7411 EH Deventer
 • Kreta Mezes & Grill
  Grote Overstraat 65
  7411 JB Deventer
 • La Cubanita
  Brink 14
  7411 BR Deventer
 • Restaurant Vrijdag
  Boreelplein 34
  7411 EH Deventer

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Deventer op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Deventer? Op onderstaande kaart van Deventer en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Deventer - Restaurants in het nieuws

Een kwart eeuw gastvrijheid bij restaurant De Zomertuin Deventer
DEVENTER - De Zomertuin bestaat 25 jaar. De familie Ha runt het Chinese restaurant op de Platvoet al sinds 1991. ,,De afgelopen kwart eeuw zijn er in de maatschappij en de horecawereld heel wat veranderingen geweest, maar wij zijn er nog steeds'', zegt  ...
bron: deventerpost.nl
Snackbars? Daar gaat het minder goed mee dan je denkt
De gezamenlijke omzet van snackbars, ijssalons en lunchrooms is in de laatste drie maanden van vorig jaar met 8 procent gestegen. Maar dat is niet te danken aan snackbars. Snackbars sluiten het jaar goed af, kopt het Centraal Bureau voor de Statistiek  ...
bron: www.z24.nl
Een luxe V&D geeft het winkelvastgoed een oppepper
'In ons pand in Apeldoorn moest er zeker € 10 mln worden geïnvesteerd', zegt Maré Elizen van Elizen Vastgoed, dat eigenaar is van de voormalige V&D-panden in Deventer en Apeldoorn. 'Daarna wilden ze de bestaande huur betalen, maar V&D betaalde niet zo ...
bron: fd.nl
Caribisch restaurant opent aan Brink
DEVENTER - Olivier Luttmer ('bijna 21') is de jongste franchisenemer van La Cubanita, een keten van tapasrestaurants, die qua populariteit de Cubaanse sigaar naar de kroon steekt. Volgende week openen aan de Brink de deuren van de Deventer   ...
bron: www.destentor.nl
Dode bij brand Deventer was bekend gezicht in horeca
De Haan was al jaren een bekend gezicht in de Deventer horeca, een graag gezien figuur bij zowel collega's als gasten. Hij stond bekend als cocktailkoning. Eigenaar Bart Mentink van restaurant El Popo noemt hem een onvergetelijk mens. ,,Verder wil ik  ...
bron: www.destentor.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant