All you can Eat restaurant Den Haag - All you can Eat eten in Nederland

Op zoek naar All you can Eat eten in Den Haag? Vrijwel alle Nederlanders zijn dol op All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor één vaste prijs (vrijwel) alles eten dat er is. All you can Eat is zo populair omdat je onbeperkt kunt genieten van het lekkere eten. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info staat een lijst opgenomen met suggesties om overheerlijk All you can Eat te genieten in een All you can Eat restaurant in Den Haag. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Den Haag
All you can Eat Den Haag

All you can Eat eten in Den Haag 2019

Lekker uit eten in mei of juni 2019? Den Haag kent vele restaurants waar je prima All you can Eat kunt eten. En er zijn meer dan tien plekken in Den Haag die een All you can Eat buffet aanbieden.

Over All you can Eat dineren in Den Haag

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Den Haag.

Dit wordt gezegd over restaurant LEEF Tapas (gemiddelde beoordeling: 8.7) in Den Haag:

 • (Cijfer: 7.7) Het restaurant ziet er gezellig uit. De ruimte tussen de (2-persoons) tafeltjes is klein, maar omdat we heel gezellige buren hadden, leverde dat geen problemen op. De menukaart is volgens ons wat kleiner dan op het strand, maar toch voldoende divers. Alles wat wij bestelden was van prima kwaliteit. De bediening was fantastisch. Was er dan helemaal geen minpunt ? Enige minpunt was dat er geen rode port verkrijgbaar was. Dat mag in een dergelijke zaak niet voorkomen.
 • (Cijfer: 10) Mega lekkere tapas, lekkere sangria en leuke bediening!
 • (Cijfer: 10) Heerlijk eten voor een hele eerlijke prijs. Goede bediening en uitstekende wijnen.
 • (Cijfer: 10) This is the best restaurant I've tried in the Hague. The combination of good quality tapas and the ambiance is something to wish for in any restaurant. Service makes you feel special. Highly recomended!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Den Haag? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen ongelimiteerd eten

Maar het gaat natuurlijk niet alleen om de grote hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten eten in de markt. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn verschillende categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een extra prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat menu vaak al ruim voldoende keus. Soms is ook een aantal desserts bij de prijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Niets zo divers als een buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants nog een bepaalde keuken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. Echte vleesliefhebbers kunnen hier naar toe om onbeperkt veel spare ribs te eten. Vaak inclusief marinade.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel het populairste type 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen groenten en vlees, schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens jouw gerecht met een saus naar keuze. De saus varieert vaak van totaal niet scherp tot heel scherp. Binnen enkele minuten heb je je eten gaar op je bordje liggen.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine koude en warme hapjes die meestal in gangen aangeboden worden. Eerst een ronde met koude snacks, daarna komt een gang met warme snacks en daarna mag men zelf van de kaart uitkiezen wat je wilt eten.

All you can Eat eten Den Haag

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Den Haag. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • 't Goude Gemaal
  Loevesteinlaan 484-492
  2533 CG Den Haag
 • Topkapi
  Gevers Deynootplein 36
  2586 CL Den Haag
 • Kitchen Rani
  Gevers Deynootplein 223
  2586 CT Den Haag
 • Kim Da Lai
  Gedempte Burgwal 45
  2512 BS Den Haag
 • Sumo
  Palacestraat 8-16
  2586 HX Den Haag
 • Bodega La Riojana
  Torenstraat 82
  2513 BT Den Haag
 • Kinyo
  Hooikade 56
  2514 BK Den Haag
 • Liman Restaurant
  Doctor Lelykade 17
  2583 CL Den Haag
 • Wang Hai
  Strandweg 157
  2586 JM Den Haag
 • Rosarium
  Kapelweg 35
  2587 BK Den Haag

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Den Haag op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Den Haag? Op onderstaande kaart van Den Haag en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Den Haag - Restaurant in het nieuws

Grand Central Food Market op Den Haag CS
'Grand Central Food Market is zeker niet het Haagse antwoord op de Amsterdamse Hallen of de Rotterdamse Markthal,' zegt ondernemer Joris Visser. 'We brengen drie verschillende concepten samen in één ruimte, that's it. Elk concept heeft haar eigen  ...
bron: www.missethoreca.nl
Topkok Herman gaat exclusief 'patatje met' verkopen
Topkok Sergio Herman stort zich namelijk op de snackmarkt. Hij opent nog dit jaar vijf locaties ...
bron: www.metronieuws.nl
Haags restaurant Mama Kelly gaat uitbreiden naar de grote steden
Mama Kelly 2 Eigenaren Rein en Willemien Rambaldo slaan de handen ineen met horecaondernemers Singha Witteman en Bas Bloemink om nieuwe vestigingen te openen. Als eerste stad wordt gedacht aan Amsterdam. De Haagse vestiging in het  ...
bron: denhaagfm.nl
Sushirestaurant Sumo wil hygiëne verbeteren
De restaurantketen reageert daarmee op een onderzoek van de Consumentenbond onder twintig all you can eat restaurants in Nederland, waaruit bleek dat in veel zaken de sushi vol ziekmakende bacteriën zit. In Den Haag werd een vestiging van Sumo  ...
bron: denhaagfm.nl
Selectie en staf genieten van diner in restaurant De Watertuin
Afgelopen dinsdagavond genoten de selectiespelers van ADO Den Haag hun diner niet thuis, maar stond er een gezellige avond in Naaldwijk op het programma. In restaurant De Watertuin stond een uitgebreid buffet voor spelers en selectie klaar.
bron: adodenhaag.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant