All you can Eat restaurant Capelle aan den IJssel - onbeperkt genieten

Op zoek naar All you can Eat eten in Capelle aan den IJssel? Bijna alle Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat eetgelegenheden. Ee´n eigenschap hebben ze gemeen: Je kunt er voor een vaste prijs bijna alles onbeperkt eten dat er te eten is. All you can Eat is zo populair omdat je altijd genoeg hebt gehad na de maaltijd. In Capelle aan den IJssel kun je wat dat betreft uitstekend terecht. Hier vind je een lijst te vinden met tips om heerlijk All you can Eat te dineren in Capelle aan den IJssel. Onbeperkt genieten!


All you can Eat restaurant Capelle aan den IJssel
All you can Eat Capelle aan den IJssel

All you can Eat eten Capelle aan den IJssel 2019

Heerlijk uit eten in juni ? Capelle aan den IJssel kent enkele plekken waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan twee plekken in Capelle aan den IJssel die een All you can Eat buffet aanbieden.

Over All you can Eat dineren in Capelle aan den IJssel

Hieronder diverse actuele ervaringen van één van de bekendere All you can Eat restaurants in Capelle aan den IJssel. Dit zeggen mensen over restaurant Fuji-Fuji (gemiddelde beoordeling: 7.3) in Capelle aan den IJssel:

 • (Cijfer: 7) Vandaag zo teleurgesteld. Wij komen al sinds de opening haast wekelijks bij jullie eten, maar wat er sinds vandaag is gebeurd (1 november) begrijp ik niet. Heel lang wachten, kleinere porties en al het oude personeel verdwenen, we moesten zelfs vragen om een drankje. Heel jammer!!! We zijn zeer teleurgesteld.
 • (Cijfer: 10) Wij komen vrij vaak bij Fuji Fuji en zijn altijd zeer tevreden! Vriendelijke bediening, lekkere gerechten, veel keus en een goede sfeer!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Capelle aan den IJssel? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen onbeperkt eten

Maar All you can Eat gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de hoeveelheid, maar om lekker eten. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten menu's. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn categoriën sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een hogere prijs hebben, is er binnen het all you can eat menu al ruim voldoende te kiezen. In veel gevallen is ook een selectie van desserts bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Dit spreekt voor zich. Echte vleesliefhebbers kunnen er terecht om voor een vast bedrag net zoveel spare ribs te eten, zoveel als men op kan. Vaak kan men kiezen tussen uiteenlopende soorten marinade.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de beroemdste soort 'all you can eat' in Nederland. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een bak op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht met een marinade naar keuze. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel scherp. Je mag zo vaak opscheppen als je maar wenst.

All you can Eat Capelle aan den IJssel

Er zijn All you can Eat restaurants in Capelle aan den IJssel. Hieronder een selectie van enkele aanraders.

 • Bella Beer
  Hoofdweg 6
  2908 LC Capelle aan den IJssel
 • Rasa Sayang
  Springersdiep 3
  2904 ET Capelle aan den IJssel
 • Fuji-Fuji
  Rhijnspoor 280
  2901 LC Capelle aan den IJssel

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Capelle aan den IJssel op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Capelle aan den IJssel? Op onderstaande kaart van Capelle aan den IJssel en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over eten in Capelle aan den IJssel

Een 86-jarige vrouw uit Zwolle is zaterdagmiddag overleden nadat ze met haar ...
De politie en hulpdiensten werden gealarmeerd door een voorbijganger die de vrouw had aangetroffen. Pogingen om haar te reanimeren waren tevergeefs. De precieze toedracht van het ongeluk is niet duidelijk, maar volgens de politie is de vrouw zelf  ...
bron: nieuws.nl
Koningsmaal bij Mountain Spring Sushi King
De meesten zullen dan ook bekend zijn met het ' All You Can Eat ' concept van menig sushirestaurant. Maar ook al lijkt ... Bedrijfsleidster Wendy vertelt ons dat de eerste zes maanden dat het restaurant geopend was de drank van het huis was. Nu is het ...
bron: www.dichtbij.nl
Dode en gewonde bij ongeluk op A58
Door een ongeluk op de A58 richting Bergen op Zoom is dinsdagochtend de bestuurder van een personenauto om het leven gekomen. De automobilist botste met zijn auto tegen een wegwerkersvoertuig dat op de vluchtstrook stond. Een wegwerker raakte  ...
bron: nieuws.nl
Live jazzmuziek bij In den Boekenkast op vrijdag 13 mei
Vrijdag 13 mei is er weer een optreden met live jazzmuziek bij restaurant -grandcafé In den Boekenkast. Rond 22.00 uur wordt In den Boekenkast omgetoverd tot ...
bron: capelle.ijsselenlekstreek.nl
All-you-can kermis: horecavondst moet Rotterdamse kermis redden
Initiatiefnemer Sander Willemsen kwam op het idee toen hij hoorde dat een soortgelijk concept in het Belgische Tongeren op een rustige maandag 2500 bezoekers trok in plaats van de verwachte 300. "All-in concepten zijn hip en trending. Als all - you - can ...
bron: www.rtlnieuws.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant