All you can Eat restaurant Assen - onbeperkt genieten

Op zoek naar een goed restaurant in Assen? Er zijn heel diverse typen All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding is overal hetzelfde: Je kunt er voor een vast bedrag bijna alles onbeperkt eten dat geserveerd wordt. Meestal behalve de dranken. All you can Eat is populair omdat je altijd genoeg hebt. Op deze pagina vind je een lijst opgenomen van suggesties om overheerlijk All you can Eat te dineren in een All you can Eat restaurant in Assen of omgeving. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Assen
All you can Eat Assen

All you can Eat eten in Assen 2019

Lekker uit eten in juni of juli 2019? Assen zijn enkele restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan drie gelegenheden in Assen die een All you can Eat arrangement verzorgen.

Over All you can Eat dineren in Assen

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Assen. Deze reacties ontvingen we over restaurant YuMe (gemiddelde beoordeling: 8.1) in Assen:

 • (Cijfer: 8.2) Yumi is een van de betere all-you-can-eat zaken. Vond de snelheid top! Jammer van de tocht. Plaats een warmte gordijn dan is alles opgelost.
 • (Cijfer: 9.8) Een sfeervol restaurant met behulpzame medewerkers. Wat erg fijn was, is de mogelijkheid om glutenvrije gerechten te kunnen bestellen. Hier is over nagedacht en er is een ruime keuze. Ik vind dit erg prettig, aangezien ik vervelende ervaringen heb met andere sushi restaurants. Ik heb nergens last van gehad. Wij zijn fan en zijn van plan om hier regelmatig weer een hapje te komen eten!
 • (Cijfer: 7.9) Heerlijk gegeten, nog steeds de lekkerste sushi. Bestelling via de tablet mag dan misschien efficiënter voor de keuken zijn, het is voor de klant niet echt duidelijker alleen in het Engels te bestellen. Waar blijft de Nederlandse vertaling eronder? Ook ging het een en ander mis met het afleveren. Paar keer verkeerde bestelling gekregen of helemaal niets.
 • (Cijfer: 8) We hebben hier gisteren heerlijk sushi mogen eten. Er was genoeg keuze in sushi en aanverwante gerechtjes. De bediening was vriendelijk en snel. Het bestellen via een tablet is makkelijk en overzichtelijk. Het dessertbuffet viel helaas nogal tegen : veel was op en lag al te lang. Daarbij waren de toiletten echt niet schoon te noemen : de kraan om je handen onder te wassen was ronduit smerig!

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Assen? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Als men over een All you can Eat diner hoort, denken veel mensen als eerste aan grenzeloos eten. Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soortenarrangementen te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een extra prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat aanbod al ruim voldoende uit te kiezen. Soms is ook een aantal nagerechten bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Van soepen en salades tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen hier terecht om voor een vast bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan. Vaak kan men kiezen tussen marinade.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de bekendste categorië 'all you can eat'. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een bak op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht met een marinade die je zelf kunt kiezen. De saus varieert vaak van totaal niet scherp tot heel scherp. Binnen een minuut heb je jouw gerecht gaar op je eigen bordje liggen. Daarnaast is vaak nog een aparte afdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden. Ook hier geldt: je mag zo vaak opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat in Assen

Er zijn een handjevol All you can Eat restaurants in Assen. Hieronder noemen we een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Villa Tapas
  Vaart N.Z. 2
  9401 GM Assen
 • YuMe
  Van Riebeeckstraat 5 (Veemarktterrein)
  9401 AA Assen
 • Jasmijn Garden
  M.L.kingweg 11 A
  9403 PA Assen
 • Yankee Doodle
  Borgstee 9
  9403 TS Assen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Assen op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Assen? Op onderstaande kaart van Assen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Assen - Restaurant in het nieuws

Nieuwe VIDB Toto: we zijn nog niet klaar…
ACV uit het Drentse Assen is de tegenstander van Hoofdklasser FC Rijnvogels zaterdag. De Katwijkers verdienden een ... Eeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z'n  ...
bron: voetbalindebollenstreek.nl
Feestelijke opening Antje's Taverne
Een zogeheten taverne, zoals dat van Antje, staat te boek als mengeling tussen een restaurant en een kroeg. In België zijn dit soort gelegen razend populair. In Assen was er tot op heden nog geen soortgelijk aanbod te vinden, maar met Antje's Taverne ...
bron: www.drenthejournaal.nl
Franse chansons op de achterbank
In die periode stonden 'Love is in the air' en 'Hopelessly devoted to you' … ... Op vrijdag 23 januari om 20.15 uur gaan ze in Theater De Tamboer terug naar hun wortels als straatmuzikant met de voorstelling All You Can Eat . .... Borger-Odoorn zakt ...
bron: www.krantvanhoogeveen.nl
Drenthe loopt warm voor wereldrestaurant Happy World
Het nieuwe wereldrestaurant is te vinden aan de Aziëweg in Assen (tegenover de McDonalds) en biedt verschillende eetconcepten inéén: All you can eat , Wereldbuffet en Live Cooking. In de eerste weken na de opening blijken de Teppanyaki en Sushi het  ...
bron: www.drenthejournaal.nl
All You Can Eat-oorlog in Drenthe
Drenthe is het land van de vierkante meters. Het is de meest Amerikaanse van de provincies. Naar Emmen golft het asfalt over het veen, hier hoort de blues en iedereen rijdt auto. De Hondsrugweg stuurt je ongevraagd parkeergarages in: het centrum is een  ...
bron: www.volkskrant.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant