All you can Eat restaurant Assen - onbeperkt genieten

Op zoek naar een goed restaurant in Assen? Er zijn heel diverse typen All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding is overal hetzelfde: Je kunt er voor een vast bedrag bijna alles onbeperkt eten dat geserveerd wordt. Meestal behalve de dranken. All you can Eat is populair omdat je altijd genoeg hebt. Op deze pagina vind je een lijst opgenomen van suggesties om overheerlijk All you can Eat te dineren in een All you can Eat restaurant in Assen of omgeving. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Assen
All you can Eat Assen

All you can Eat eten in Assen 2019

Lekker uit eten in maart of april 2019? Assen zijn enkele restaurants waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn meer dan drie gelegenheden in Assen die een All you can Eat arrangement verzorgen.

Over All you can Eat dineren in Assen

Hieronder enkele recente ervaringen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Assen. Deze reacties ontvingen we over restaurant YuMe (gemiddelde beoordeling: 8.1) in Assen:

 • (Cijfer: 7.9) Heerlijk gegeten, nog steeds de lekkerste sushi. Bestelling via de tablet mag dan misschien efficiënter voor de keuken zijn, het is voor de klant niet echt duidelijker alleen in het Engels te bestellen. Waar blijft de Nederlandse vertaling eronder? Ook ging het een en ander mis met het afleveren. Paar keer verkeerde bestelling gekregen of helemaal niets.
 • (Cijfer: 9) Heerlijke sushi, goede service. Als we met vriendinnen uiteten gaan om sushi te gaan eten gaan we altijd in de trein naar Assen om hier te genieten bij Yume. Kan niet wachten tot de vestiging in Hoogeveen open is!
 • (Cijfer: 6.2) Eten is super lekker. Vers en veel keuze. Toetjes buffet werd wat minder maar met de hulp van Gosselaar wordt het vast flink verbeterd. Het ziet er mooi en netjes uit. Maar niet sfeervol. Personeel werkt er en dat is het. Geen gezelligheid, een praatje zodat je je echt een avond uit voelt. En dat terwijl het best duur is omdat de drankjes er nog bij komen. Helaas wel all you can eat maar geen all you van drink... dus mijn tip is: vrolijk je personeel op en benoem een echte gastheer of gastvrouw.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Assen? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: veel meer dan alleen grenzeloos eten

Als men over een All you can Eat diner hoort, denken veel mensen als eerste aan grenzeloos eten. Maar All you can Eat gaat natuurlijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soortenarrangementen te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel categoriën sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een extra prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat aanbod al ruim voldoende uit te kiezen. Soms is ook een aantal nagerechten bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: buffet. Van soepen en salades tot vleesen groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld oriëntaals, Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Echte vleesliefhebbers kunnen hier terecht om voor een vast bedrag onbeperkt veel spare ribs te eten, zoveel als men op kan. Vaak kan men kiezen tussen marinade.
 • All you can eat: wokken. Misschien wel de bekendste categorië 'all you can eat'. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een bak op een bord en geeft dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw gerecht met een marinade die je zelf kunt kiezen. De saus varieert vaak van totaal niet scherp tot heel scherp. Binnen een minuut heb je jouw gerecht gaar op je eigen bordje liggen. Daarnaast is vaak nog een aparte afdeling waar bijvoorbeeld patat geschept kan worden. Ook hier geldt: je mag zo vaak opscheppen als je maar wilt.

All you can Eat in Assen

Er zijn een handjevol All you can Eat restaurants in Assen. Hieronder noemen we een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Yankee Doodle
  Borgstee 9
  9403 TS Assen
 • Villa Tapas
  Vaart N.Z. 2
  9401 GM Assen
 • Jasmijn Garden
  M.L.kingweg 11 A
  9403 PA Assen
 • YuMe
  Van Riebeeckstraat 5 (Veemarktterrein)
  9401 AA Assen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Assen op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Assen? Op onderstaande kaart van Assen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Assen - Restaurant in het nieuws

Nieuwe VIDB Toto: we zijn nog niet klaar…
ACV uit het Drentse Assen is de tegenstander van Hoofdklasser FC Rijnvogels zaterdag. De Katwijkers verdienden een ... Eeterij Het Wapen van Kattuk is het ideale restaurant na een strandwandeling of een dagje winkelen. Een lekker avondje uit met z'n  ...
bron: voetbalindebollenstreek.nl
Feestelijke opening Antje's Taverne
Een zogeheten taverne, zoals dat van Antje, staat te boek als mengeling tussen een restaurant en een kroeg. In België zijn dit soort gelegen razend populair. In Assen was er tot op heden nog geen soortgelijk aanbod te vinden, maar met Antje's Taverne ...
bron: www.drenthejournaal.nl
Franse chansons op de achterbank
In die periode stonden 'Love is in the air' en 'Hopelessly devoted to you' … ... Op vrijdag 23 januari om 20.15 uur gaan ze in Theater De Tamboer terug naar hun wortels als straatmuzikant met de voorstelling All You Can Eat . .... Borger-Odoorn zakt ...
bron: www.krantvanhoogeveen.nl
Drenthe loopt warm voor wereldrestaurant Happy World
Het nieuwe wereldrestaurant is te vinden aan de Aziëweg in Assen (tegenover de McDonalds) en biedt verschillende eetconcepten inéén: All you can eat , Wereldbuffet en Live Cooking. In de eerste weken na de opening blijken de Teppanyaki en Sushi het  ...
bron: www.drenthejournaal.nl
All You Can Eat-oorlog in Drenthe
Drenthe is het land van de vierkante meters. Het is de meest Amerikaanse van de provincies. Naar Emmen golft het asfalt over het veen, hier hoort de blues en iedereen rijdt auto. De Hondsrugweg stuurt je ongevraagd parkeergarages in: het centrum is een  ...
bron: www.volkskrant.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant