All you can Eat restaurant Amsterdam - Echt onbeperkt genieten

Je bent op zoek naar een All you can Eat restaurant in Amsterdam? Bijna alle Nederlanders zijn dol op All you can eat restaurants. Ee´n ding hebben ze gemeen: Men kan er voor een vaste prijs vrijwel alles eten dat geserveerd wordt. Meestal behalve dranken. All you can Eat valt in de smaak omdat je weet waar je aan toe bent. Op deze pagina van All you can Eat Restaurant .info is een overzicht van suggesties om echt All you can Eat te dineren in Amsterdam. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Amsterdam
All you can Eat Amsterdam

All you can Eat eten in Amsterdam 2019

Amsterdam zijn vele plekken waar je All you can Eat kunt eten. En er zijn meer dan tien plekken die een All you can Eat arrangement aanbieden.

Fijnproevers over All you can Eat dineren in Amsterdam

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Amsterdam. Dit zeggen mensen over restaurant Mantoe (gemiddelde beoordeling: 9.2) in Amsterdam:

 • (Cijfer: 8.1) 20-08-2016: Voor de 2de keer hier, nu met 3 volwassenen en twee kleine kids, via SD-spontaan etentje reservering. Tsja, we moeten letterlijk en figuurlijk op de kleintjes letten. Van harte welkom geheten, zoals vorige keer, gastvrijheid ten top. De mantoe was weer zalig, zoals vorige keer, een sensatie aan smaken. Ik zou zo een vol bord hiervan kunnen eten. Wel meenden we, dat er vorige keer linzen in de (zelfgemaakte) tomatensaus zat, maar alla, nog steeds top. De hoofdgerechten (kipkluifjes met zelfgemaakte gebakken aardappelen, koolraap en heerlijk gestoomde licht vallende rijst, allemaal tiptop op smaak door o.a. koriander, zonder dat de kruiden overheersten. Als toetje een pudding en dat allemaal voor 14.75 p.p. aan de hand van eerdergenoemde SD-reservering. Ik zei nog aan de jongedame in de bediening, dat ze voor het kindermenu ook iets moesten rekenen, maar daar wilde ze niets van weten ("niet alles is geld"). Wat een gebaar ! Kortom, als we in Amsterdam gaan uit eten, passeert Mantoe bij ons altijd de revu als een van de opties.
 • (Cijfer: 9.6) A must go! Love the place, the food, and the people!
 • (Cijfer: 8.9) 20-08-2016 Voor de 2de keer hier, nu met 3 volwassenen en twee kleine kids, via SD-spontaan etentje reservering. Tsja, we moeten letterlijk en figuurlijk op de kleintjes letten. Van harte welkom geheten, zoals vorige keer, gastvrijheid ten top. De mantoe was weer zalig, zoals vorige keer, een sensatie aan smaken. Ik zou zo een vol bord hiervan kunnen eten. Wel meenden we, dat er vorige keer linzen in de (zelfgemaakte) tomatensaus zat, maar alla, nog steeds top. De hoofdgerechten (kipkluifjes met zelfgemaakte gebakken aardappelen, koolraap en heerlijk gestoomde licht vallende rijst, allemaal tiptop op smaak door o.a. koriander, zonder dat de kruiden overheersten. Als toetje een pudding en dat allemaal voor 14.75 p.p. aan de hand van eerdergenoemde SD-reservering. Ik zei nog aan de jongedame in de bediening, dat ze voor het kindermenu ook iets moesten rekenen, maar daar wilde ze niets van weten ("niet alles is geld"). Wat een gebaar! Kortom, als we in Amsterdam gaan uit eten, passeert Mantoe bij ons altijd de revu als een van de opties.
 • (Cijfer: 7.8) We hebben heerlijk gegeten. Het was leuk om een verrassingsmenu te krijgen. Wel vond ik het wat aan de dure kant.
 • (Cijfer: 9) Heerlijk gegeten, er is geen kaart je maakt kenbaar wat je niet lust. Mantous is een heerlijk voorgerecht waar men zorg en aandacht aan heeft besteed. Een heerlijke linzensoep gegeten terwijl ik geen linzen lust. (maar vergeten was te melden) En het dessert was rozemarijnwaterijs met vers fruit ,echt super heerlijk. Daar komen we zeker nog een keer eten. Vreselijk aardige bediening van de dochter des huizes.
 • (Cijfer: 8.4) Huiselijk culinair. Klein en knus restaurant, bedienende dochter des huizes zeer gastvrij en charmant. De gerechten waren exquise !!! Verser dan vers ! Hopelijk openen zij ooit restaurants in andere grote steden in NL (aangezien dit nu 't enige Afghaanse restaurant in NL is). Waarom dan geen "Uitstekend" ? De toiletten; ze zien er prima uit, maar op mannentoilet was geen WC-papier meer en volgens mijn vrouw rook het vrouwentoilet niet fris. Ook dit aspect is natuurlijk belangrijk voor een restaurant.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Amsterdam? Kijk dan eens bij:

All you can Eat: niet alleen ongelimiteerd eten

Maar het gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten buffets te vinden. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn verschillende typen sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een extra prijs hebben, is er binnen het standaard all you can eat menu vaak al meer dan voldoende te selecteren. In veel gevallen is ook een aantal toetjes bij de prijs in.
 • All you can eat: buffet. Van soepen tot vlees, vis en groentegerechten. Soms hebben de buffetrestaurants nog een specifieke keuken die ze het meest gebruiken zoals bijvoorbeeld Chinees all you can eat of Japans.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. Echte vleesliefhebbers kunnen er terecht om net zoveel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen tussen uiteenlopende soorten marinade.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een buffet op een bord. De kok wokt vervolgens jouw gerecht. De saus varieert vaak van totaal niet pittig tot heel scherp. Binnen enkele minuten heb je jouw gerecht gaar op je eigen bordje liggen. Daarnaast is vaak nog een buffetafdeling waar bijvoorbeeld Chinees eten en patat opgeschept kan worden. Ook hier geldt: een ieder mag zo vaak opscheppen als je maar wenst.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine hapjes die veelal in diverse rondes opgediend worden.

All you can Eat in Amsterdam

Er zijn vele All you can Eat restaurants in Amsterdam. Hieronder noemen we een selectie van enkele van deze restaurants.

 • Maya
  Korte Leidsdwarsstraat 111
  1017 PX Amsterdam
 • Ma Bella Cakery
  IJdok 35
  1013 MM Amsterdam
 • Restaurant Vandaag
  Europaboulevard 1
  1079PC Amsterdam
 • SteakHouse
  Amstelveenseweg 170 - 170 B
  1075 XP Amsterdam
 • Het Rosarium
  Amstelpark 1
  1083 HZ Amsterdam
 • Genroku
  Reguliersdwarsstraat 18
  1017BM Amsterdam
 • Sushi Time
  Strawinskylaan 85
  1077 XW Amsterdam
 • Wagamama
  Zuidplein 12
  1077 XV Amsterdam
 • Sizzling Wok
  Tafelbergweg 2a
  1105 BN Amsterdam
 • Mantoe
  Tweede Leliedwarsstraat 13
  1015 TB Amsterdam

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Amsterdam op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Amsterdam? Op onderstaande kaart van Amsterdam en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Amsterdam - Restaurant in het nieuws

Geen Zaanse restaurants in Lekker top 100, tja…
24 Noordhollandse restaurants volgens RTVNH (waarvan 15 in Amsterdam ), maar nul uit de Zaanstreek. Eerlijk is eerlijk, wij eten hier vaak heel behoorlijk (en ... Dat komt ten eerste omdat we niet van all you can eat houden. Dat kan overal in de ...
bron: deorkaan.nl
10 beds for under £10 each: The cheapest sleeps in Europe's capitals
In Amsterdam , €10.50 can either get you a bed in a scuzzy Red Light District hotel, or a much nicer one at Amigo Budget Hostel. Yes, you're a tram ride away ... There's a bar and vast dining area; an all - you - can - eat breakfast costs €7. Beds start at ...
bron: www.independent.co.uk
'All you can eat'-concertendienst Jukely komt naar Amsterdam
' All you can eat '-concertendienst Jukely komt naar Amsterdam . Wat Spotify voor muziek is en Netflix voor films, moet Jukely voor concerten worden. De dienst waarbij gebruikers voor een vaste prijs onbeperkt concerten kunnen bezoeken komt naar  ...
bron: www.volkskrant.nl
In draaiend restaurant Moon draait het toch vooral om eten
Met de komst van A'DAM Toren krijgt de stad er twee restaurants bij. Moon op de ... De tafels van Restaurant Moon staan op een plateau dat elk uur draait, zodat de gasten zich kunnen vergapen aan het spectaculaire uitzicht over de héle stad. Prachtige  ...
bron: www.parool.nl
ADE 2016: innovatie en schaalvergroting
De 20e editie van Amsterdam Dance Event (ADE) heeft de nodige records gebroken: 365.000 festivalbezoekers, ruim 5500 professionals op de conferenties, optredens van zo'n 2200 (inter)nationale artiesten tijdens 450 feesten op 120 locaties. Doet de  ...
bron: www.entertainmentbusiness.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant