All you can Eat restaurant Amstelveen - Geniet van All you can Eat

Op zoek naar een All you can Eat restaurant in Amstelveen? Bijna alle Nederlanders zijn enthousiast over All you can eat restaurants. Ee´n eigenschap is overal hetzelfde: Je kunt er voor een vaste prijs (bijna) alles onbeperkt eten dat geserveerd wordt. Meestal uitgezond de drankjes. All you can Eat valt in de smaak omdat je zeker weet dat je aan het eind van de avond genoeg hebt gegeten. En ook in Amstelveen kun je terecht. Op deze pagina staat een overzicht met ideeen om echt All you can Eat te genieten. Smakelijk eten!


All you can Eat restaurant Amstelveen
All you can Eat Amstelveen

All you can Eat eten in Amstelveen 2019

In Amstelveen zijn enkele All you can Eat restaurants. En er zijn minimaal twee plekken in Amstelveen die een All you can Eat arrangement aanbieden.

Wat vertellen klanten over All you can Eat dineren in Amstelveen

Hieronder enkele recente beoordelingen van één van de All you can Eat restaurants in Amstelveen.

Deze reacties ontvingen we over restaurant Fussia (beoordeling: 8.4) in Amstelveen:

 • (Cijfer: 8) Een perfecte gelegenheid om heerlijk te eten. Is wel redelijk aan de prijs.
 • (Cijfer: 8.3) Ben hier meermaals geweest en dit is voor iedereen een aanrader. Het eten is uitstekend en voor mensen die niet zoveel van sushi houden blijft er genoeg over. De kwaliteit van de sushi is prima, ik hoop hier nog vaak te mogen komen. Een bijkomend voordeel is de grote parkeerplaats voor de gasten.
 • (Cijfer: 9.6) Heerlijk gegeten! Het menu is uitgebreid en zowel de sushi als vlees/kip gerechten zijn erg lekker. Alleen het drinken is wat duur, soft drinks kosten aardig wat geld voor maar 200ml in verhouding met bijv bier (330ml).
 • (Cijfer: 8.8) Absoluut goed! We hebben hier vrijdag 6 februari met 10 personen gegeten. Alle gerechten zijn zonder meer lekker en vers gemaakt. Zeer vriendelijk bediening. Alle gerechten kwamen lekker vlot door, ondanks de drukte. Wel erg massaal (grenst aan het "eetschuur" gevoel). Kortom, een aanrader. Vooraf reserveren is wel een "must".

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Amstelveen? Kijk dan eens bij:

All you can Eat eten: niet alleen ongelimiteerd eten

Als je een All you can Eat buffet hoort, denken de meeste mensen het eerst aan onbeperkt veel eten. Maar All you can Eat gaat uiteindelijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid. Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er diverse soorten te ontdekken. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel assortimenten sushi. Hoewel sommige suhsihapjes een extra prijs hebben, is er binnen het normale all you can eat concept vaak al meer dan voldoende te selecteren. In veel gevallen is ook een selectie van dessertmogelijkheden bij de standaardprijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Hier valt weinig aan toe te voegen. Echte vleesliefhebbers kunnen hier terecht om net zoveel spare ribs te eten. Vaak kan men kiezen tussen uiteenlopende soorten marinade.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen ingrediënten en schept deze uit een buffet op een bord en overhandigt dit bord aan de kok. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten. De saus varieert van totaal niet scherp tot heel erg pittig. Binnen enkele minuten heb je jouw eten gaar op je bordje liggen. Een ieder mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wenst.
 • All you can eat: tapas. Tapas zijn kleine gerechtjes die veelal in diverse rondes aangeboden worden. Soms zijn er extra hapjes beschikbaar waarvoor een kleine meerprijs betaalt dient te worden.

All you can Eat restaurant in Amstelveen

Er zijn All you can Eat restaurants in Amstelveen. Hieronder een selectie van enkele van de betere restaurants.

 • Kokusai
  Stadstuinen 2
  1181 VT Amstelveen
 • Golden Bird
  Parlevinker 1
  1186 ZA Amstelveen
 • Fussia
  Willem Dreesweg 1
  1185 VA Amstelveen

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Amstelveen op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Amstelveen? Op onderstaande kaart van Amstelveen en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Amstelveen - Horeca in het nieuws

Generatiegesprek over vriendschap in Elsrijk
Logo Goede buren In het restaurant van verzorgingshuis Nieuw Vredeveld aan de Rembrandtweg 428 wordt zondag 22 mei (10.30 uur) een generatiegesprek over vriendschap in Elsrijk gevoerd. Jongeren kunnen daar hun ervaring op het gebied van  ...
bron: amstelveen.blog.nl
Video: McDonald's maakt van Happy Meal VR-bril
Met mayonaise prikkend in je oog een gevouwen Virtual Reality bril tegen je gezicht aan houden. Heel praktisch klinkt het niet, maar McDonald's probeert het idee uit. De fastfoodketen heeft namelijk een Happy Meal doos ontworpen die je kan omvouwen tot  ...
bron: www.metronieuws.nl
Restaurants komen met eigen reserveringssite
Het platform OERS werd maandag 9 mei gepresenteerd in restaurant Aan de Poel** in Amstelveen aan een aantal restaurateurs.Van Houten en Numan gaan binnenkort met zo'n 100 toprestaurants het systeem starten. Ondernemers die ermee gaan werken  ...
bron: www.entreemagazine.nl
Activiteitenoverzicht Koningsdag Amstelveen 2016
Koningsnacht wordt weer een spetterende avond op het Stadsplein! Vanaf 17 uur diverse kinderactiviteiten, zoals een schminkkraam, springkussen, ballenbak en popcorn en limonade! Slagwerkgroep Bovenkerk zweept het feestje op. Restaurant Popov start  ...
bron: rtva.nl
Met deze app bestel je 'weggegooid' eten
Gek op eten bestellen maar laat je bankrekening dat niet echt toe? Goed nieuws: twee jongemannen uit Londen hebben daar wat op bedacht. Ze ontwikkelden een app waarmee je eten kunt bestellen dat normaal gesproken weggegooid zou worden.
bron: www.metronieuws.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant