All you can Eat restaurant Alphen aan den Rijn - Geniet van All you can Eat

Je bent op zoek naar een All you can Eat restaurant in Alphen aan den Rijn? Nederlanders zijn gek van All you can eat eetgelegenheden. Ee´n ding is overal hetzelfde: Je kunt er voor een vast bedrag (bijna) alles onbeperkt eten dat er te eten valt. All you can Eat is populair omdat je niet beperkt wordt door kleine hoeveelheden. In Alphen aan den Rijn kun je wat All you can Eat betreft terecht. Hieronder is een lijst te vinden met ideeen om overheerlijk All you can Eat te genieten in Alphen aan den Rijn. Geniet ervan!


All you can Eat restaurant Alphen aan den Rijn
All you can Eat Alphen aan den Rijn

All you can Eat eten Alphen aan den Rijn 2019

Alphen aan den Rijn kent een handjevol plaatsen waar je heerlijk All you can Eat kunt eten. Er zijn minstens vijf restaurants die een All you can Eat buffet aanbieden.

Ervaringsdeskundigen over All you can Eat restaurants in Alphen aan den Rijn

Hieronder diverse actuele beoordelingen van één van de bekende All you can Eat restaurants in Alphen aan den Rijn. Dit wordt gezegd over restaurant Hachi (gemiddelde beoordeling: 8.9) in Alphen aan den Rijn:

 • (Cijfer: 8.6) Iets minder snel zijn van het ophalen van bordjes dan is het perfect. Aardige serveersters en heel erg lekker eten.
 • (Cijfer: 10) Altijd heerlijk eten. Zowel sushi als bij en 'hoofd' gerechten. Zoveel beter dan die mega all you van eat eetschuren. Dit is een gezellig en mooi ingericht restaurant met goede kwalitet van eten zonder dat er op de tijd gelet wordt, en zonder zo'n vreetschuur gevoel. Top! Fijne service ook, niet te vergeten!
 • (Cijfer: 8.4) Prima restaurant, eten heerlijk. Ondanks de drukte een snelle en goede bediening. Het is groot, maar door de verschillende ruimtes merk je daar niks van.
 • (Cijfer: 9.8) Heerlijk gegeten, alles was vers. Service is goed en snel. Hachi is mijn favorite sushi restaurant!
 • (Cijfer: 8.5) Onze tweede favoriet. Iets andere kleinere gerechten dan het andere Japanse restaurant. Maar personeel geweldig. Ook hier kent men je en je hebt dan ook het gevoel welkom te zijn. En wat kwaiteit betreft een goed sushi restaurant herken je aan de tonijn/zalm sashimi. Die mag niet ruiken of tranig smaken. Echt vers dus. En dat vind je hier zeker.

Meer ervaringen en beoordelingen zien van restaurants in Alphen aan den Rijn? Kijk dan eens bij:

All you can Eat is meer dan onbegrensd eten

Maar het gaat natuurlijk niet uitsluitend om de grote hoeveelheid.

Als het gaat om All you can Eat, dan zijn er uiteenlopende soorten buffets te zien. Zo zijn er bijvoorbeeld:

 • All you can eat: sushi. Er zijn veel typen sushi. Hoewel sommige suhsigerechten een extra prijs hebben, is er binnen het all you can eat aanbod al ruim voldoende keus. Soms is ook een selectie van desserts bij de prijs inbegrepen.
 • All you can eat: spare ribs. Dit spreekt voor zich. De echte vleesliefhebber kan hier terecht om onbeperkt veel spare ribs te eten.
 • All you can eat: wokken. Je kiest je eigen groenten en vlees en schept deze uit een schaal op een bord. De kok wokt vervolgens in een paar minuten jouw eten. De marinade varieert vaak van totaal niet scherp tot heel erg pittig. Binnen enkele minuten heb je jouw eten kant en klaar op je eigen bord liggen. Je mag zo vaak opnieuw opscheppen als je maar wenst.

All you can Eat restaurant Alphen aan den Rijn

Er zijn enkele All you can Eat restaurants in Alphen aan den Rijn. Hieronder noemen we enkele van de betere restaurants.

 • Van der Valk Hotel Avifauna
  Hoorn 65
  2402 HG Alphen aan den Rijn
 • El Caballo
  Rhenanialaan 1
  2406 GS Alphen aan den Rijn
 • De Chinese Muur
  Van Nesstraat 3
  2404 AV Alphen aan den Rijn
 • La Cubanita
  Van Mandersloostraat 59
  2406 CC Alphen aan den Rijn
 • Hachi
  Prins Bernardlaan 2
  2405 BT Alphen aan den Rijn
 • Kyoto
  Pieter Doelmanstraat 12
  2405 CE Alphen aan den Rijn

Lijst mogelijk gemaakt door eet.nu

All you can Eat Alphen aan den Rijn op de kaart

Waar zijn de All you can Eat restaurants in Alphen aan den Rijn? Op onderstaande kaart van Alphen aan den Rijn en omgeving staan ze vermeld. Wijs een All you can Eat restaurant aan en u ziet nadere informatie.

Google Map

Nieuws over horeca in Alphen aan den Rijn

Komt U ook genieten van de culinaire happening in de Herenhof?
U als bezoeker kunt komen proeven en de gezelligheid geeft de kans om te ontspannen. Op deze dag zal de Herenhof het grootste, en verreweg gezelligste, gratis open-lucht- restaurant van Alphen a/d Rijn zijn. Uiteraard is er ook voldoende entertainment ...
bron: www.dichtbij.nl
Woonwinkel WoonXL opent pop-up stores in oude panden V&D
In de vroegere V&D's in Alphen aan den Rijn en Beverwijk komen grote pop-up stores onder de naam WoonXL. Het gaat om tijdelijke woonwinkels die worden opgezet door wooncentrum De Zeehoek, een meubelverkoper uit het West-Friese Andijk.
bron: www.nu.nl
Vlaams Friethuis haalt top tien in friettest
04-12 AD -Oliebollentesters langs geweest bij olliebollenboer Muziekwijk · 18-11 Pannekoekschip in Almere Haven · 18-11 3e vestiging 'burgerme' in Almere · 10-11 Geen zin om alleen te eten? 02-11 All you can eat and drink voor € 27,80 bij Kung Xi in  ...
bron: www.dichtbij.nl
Niet alle Boze Blanke Burgers rijden heftruck, hebben een tattoo en stemmen PVV
De Groene Amsterdammer zal vanavond goed branden in de open haard van Geert Wilders. Nooit eerder besteedde het lijfblad van de bakfietsrijdende doctorandussen zoveel pagina's, honderd maarliefst, aan het stigmatiseren van PVV-kiezers.
bron: www.nrc.nl
Veteranen lunchen met scholieren Het Startblok
ALPHEN AAN DEN RIJN - 'Mensen zien lijden, is moeilijk', zegt een van de veteranen tijdens de lunch met scholieren van basisschool Het Startblok. 'De ellende zien en er niets aan kunnen of mogen doen, dat is frustrerend.' In het kader van 4 en 5 mei ...
bron: www.dichtbij.nl
Vind uw All you can Eat Restaurant